Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. Ø 23 cm (2)
 2. Ø 24 cm (2)
 3. Ø 25 cm (4)
 4. Ø 26 cm (3)
 5. Ø 27 cm (1)
 6. Ø 28 cm (3)
 7. Ø 30 cm (1)
 8. Ø 33 cm (1)
 9. Ø 35 cm (1)
 10. Ø 40 cm (groot) (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (6)
 3. 8 tot 10 werkdagen (12)
 4. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (5)
 3. 100 (8)
 4. 250 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (16)
 2. Overig (2)
 3. PVC (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (18)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (9)
 4. 4 kleuren (9)
 5. Full colour (1)
 6. Fullcolor (1)

Strandballen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Strandballen bedrukken gebeurt het gehele jaar door bij Suprème Relatiegeschenken. Men denkt vaak dat dit alleen erg populair is in de zomer, maar niets is minder waar. Bedrukte strandballen zijn het gehele jaar door te bestellen en dat betekent ook zeker dat dit gebeurt. Bij Suprème Relatiegeschenken proberen wij u het gehele jaar door een breed assortiment aan te bieden. Dit betekent dus met alle seizoensgeschenken. Het is uiteraard mogelijk dat er tijdens een bepaald seizoen nog veel meer geschenken te verkrijgen zijn. De bedrukte strandballen hebben bijvoorbeeld een grotere voorraad in de zomer, maar u kunt ze bij ons ook zeker in de winter bestellen. 

Bedrukte strandballen worden graag weggegeven door bedrijven. Ze kunnen worden ingezet bij verschillende gelegenheden en ook met een boodschap worden weggegeven. U kunt als bedrijf dus geheel zelf bepalen hoe u de bedrukte strandballen in wil gaan zetten. Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, hoe u dit het beste kunt doen dan staat Suprème Relatiegeschenken altijd voor u klaar. Onze medewerkers hebben veel ervaring in deze branche en vertellen u dan ook graag hoe u de bedrukte strandballen in kunt zetten binnen uw bedrijf. 

Het bedrukken van de strandballen

Het bedrukken van de strandballen gebeurt met een tampondruk. De bedrukking die u heeft ontworpen, kan dan goed worden aangebracht op de strandballen. Er kunnen gewoon kleuren worden gebruikt in de bedrukking, waardoor u een opvallend geheel kunt creëren. 

Strandballen met bedrukking vergeven

Strandballen met een bedrukking hebben veel voordelen en zijn ook erg makkelijk mee te nemen en te vergeven, omdat ze weinig ruimte innemen. Wanneer ze immers nog niet opgeblazen zijn gaat het om een klein geschenk dat prima los kan worden vergeven, maar ook kan worden gecombineerd met andere geschenken tot bijvoorbeeld een zomerpakket! 

Een zomerpakket kan zeer goed worden samengesteld met bedrukte strandballen en andere producten uit ons assortiment, zoals: 

 • strandlakens;
 • luchtbedden;
 • slippers. 

Neem gerust eens contact op met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken: 

Bekijk de andere producten meteen!

Stel uw zomerpakket met de bedrukte strandballen meteen samen en bekijk onze strandlakens, luchtbedden en slippers!