Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (8)
 2. 10 tot 15 werkdagen (2)
 3. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
 3. 100 (2)
 4. 250 (2)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (7)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)

Slippers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Slippers met een bedrukking, een ideaal aandenken aan een leuke vakantie of juist een slim idee om deze mee te geven voor een vakantie. Bedrukte slippers zijn voor veel bedrijven bereikbare relatiegeschenken. Ze hebben een goede prijs en zijn op verschillende manieren te bedrukken. Daarnaast is er ook nog eens veel keuze. 

Bedrukte slippers zijn voor verscheidene bedrijven ontzettend leuk om aan te schaffen. Exploiteert u zelf een reisbureau of een ander bedrijf in de reisbranche, dan is het natuurlijk ontzettend toepasselijk om bedrukte slippers mee te geven bij een boeking of op een ander moment. Ook in de andere branches zijn de bedrukte slippers ontzettend populair en dan vooral vlak voordat alle medewerkers en relaties gaan genieten van een welverdiende vakantie. Zo zijn bedrukte slippers ontzettend leuk om toe te voegen aan een zomerpakket. Deze worden steeds populairder en het is een extra moment, naast de Kerst, om uw medewerkers uw blijk van waardering te tonen. Bedrukte slippers zijn dus toepasbaar binnen ieder bedrijf. Is het niet om deze los weg te geven, dan kunnen deze wel ontzettend goed worden toegevoegd aan een zomerpakket. Naast bedrukte slippers bevinden zich hierin dan ook vaak: 

·      zonnebrand;

·      balspelletje voor op het strand;

·      luchtbed;

·      een bedrukte zonnebril;

·      parasol. 

Het bedrukken van slippers

Het bedrukken van slippers is op meerdere manieren mogelijk. Het gebeurt standaard vaak met één kleur, omdat de slipper van zichzelf vaak ook al erg druk is. Daarnaast wordt het optimale resultaat het beste bereikt met een bedrukking van één kleur. Een andere mogelijkheid om uw bedrijf eens helemaal op de kaart te zetten is er ook, daarbij worden de slippers helemaal voor uw geproduceerd en kunt u de bedrukte teenslippers, of andere slippers, gewoon zelf samenstellen. Hou hierbij wel rekening met een wat langere levertijd. 

Een bedrukking kan op het bandje worden aangebracht, maar de zool van de slipper kan ook worden uitgestanst. Onze medewerkers vertellen u hier op een vrijblijvende basis graag meer over: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Nog veel meer leuke zomerartikelen!

Maak uw zomerpakket gemakkelijk compleet en kijk meteen bij ons aanbod in luchtbedden, zonnebrand en zonnebrillen!