Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (8)
 2. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (7)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (10)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (7)
 4. 4 kleuren (7)

Luchtbedden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Luchtbedden bedrukken is iets waar de meeste bedrijven helemaal niet bij stilstaan. Vaak kiest men voor de bekende weg en bedrukt relatiegeschenken, zoals: 

 • pennen;
 • aanstekers;
 • mokken.

 

Met bovenstaande relatiegeschenken is uiteraard helemaal niets mis, maar met bedrukte luchtbedden zorgt u wel een keer voor een hele andere reactie. Men zal dit relatiegeschenk namelijk niet verwachten, maar hier wel ontzettend blij mee zijn. De luchtbedden met bedrukking zullen veel worden gebruikt tijdens: 

 • vakantie;
 • dagjes naar het strand;
 • dagjes naar het zwembad;
 • in de achtertuin. 

Bedruk of ontwerp uw eigen luchtbed! 

Bedruk uw eigen luchtbed bij Suprème Relatiegeschenken en kies voor een origineel geschenk. Via de webshop kunt u eenvoudig opzoek naar het juiste luchtbed dat past bij uw bedrijf. 

Wanneer u van plan bent om veel luchtbedden te gaan bedrukken, dan is er ook nog een andere mogelijkheid. U kunt dan een eigen ontwerp maken voor een luchtbed of een ander opblaasbaar artikel. Wij zullen uw wensen dan gaan bespreken met contacten die wij hebben in China. De productie van de luchtbedden is hier goedkoop en dat merkt u natuurlijk in de prijs. U kunt zelf uw afmetingen bepalen en ook de kleuren die verwerkt moeten worden in het luchtbed. Er wordt dan een digitale proefdruk voor u gemaakt, zodat u kunt bekijken of het ontwerp is wat u voor ogen heeft. Mocht dit nog niet helemaal aan uw eisen voldoen, dan is dit geen enkel probleem. Er kunnen dan zeker nog aspecten worden aangepast, zodat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met het luchtbed. 

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken 

U kunt voor het plaatsen van uw bestelling met al uw vragen over de bedrukte luchtbedden terecht bij de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. Dit kan ook tijdens uw bestelling en uiteraard ook nadat de bedrukte luchtbedden geleverd zijn. Contact opnemen is mogelijk via de online chat in de webshop. U staat hiermee in rechtstreeks contact met een medewerker van de klantenservice, die meteen antwoord kan geven op al uw vragen. Daarnaast kunt u bellen naar 078 – 48 1828 of een mail sturen naar info@supremerelatiegeschenken.be

Niet alleen bedrukte luchtbedden

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u niet alleen bedrukte luchtbedden, maar ook andere zomerartikelen, zoals: zonnebrillen, vliegers en parasols!