Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Katoen (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (1)
  2. 2 kleuren (1)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Hangmatten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Hangmatten bedrukken bij Suprème

Na een drukke werkdag kunnen jij en je collega’s nu lekker uitrusten in een mooie bedrukte hangmat in de tuin. Met de hangmatten van Suprème droom je er heerlijk in weg. Een hangmat is een groot doek dat aan de uiteinden aan elkaar wordt geknoopt en waar dan een lus aan zit. Deze kun je ophangen tussen twee bomen of in een ijzeren frame. Zo hang je lekker boven de grond te schommelen. Het doek vormt zich helemaal naar je lichaam. Zoals je nu vast begrijpt is dit een heerlijk zomer-relatiegeschenk waar niet alleen je collega’s gebruik van gaan maken maar het hele gezin. Wanneer je hangmatten laat bedrukken met het logo van je bedrijf wordt er de hele zomer aan je gedacht.

Wij gebruiken hangmatten als extra luxe. We liggen er niet hele dagen op te luieren. Terwijl hangmatten in het zuiden en het midden van Amerika gewoon deel uit maken van het meubilair dat zelfs binnenshuis wordt gebruikt. De Brazilianen daarin tegen nemen ze zelfs mee naar familie en vrienden voor als ze blijven slapen.

Soorten hangmatten

Bij Suprème hebben we verschillende soorten hangmatten:

  • Eenpersoonshangmat;
  • Tweepersoonshangmat;
  • Zithangmat.

Tussen een eenpersoons- en een tweepersoonshangmat zit niet veel verschil behalve het formaat. Het is heerlijk om in de zomer even onder de bomen of juist in de zon lekker schommelend weg te dromen. Maar als je ervoor kiest om relaxed een boek te lezen ga je voor de zithangmat. Dit geeft nog steeds een optimaal gevoel van genieten en toch kun je ondertussen makkelijk lezen of internetten.

Het bedrukken van hangmatten

Het bedrukken van hangmatten doen we door middel van tampondruk, transferdruk, zeefdruk of door middel van borduren. Dit ligt er een beetje aan wat er precies op moet komen te staan, de dikte van het materiaal en hoe groot je de opdruk wilt. Wij helpen je uiteraard graag met het kiezen van de juiste druksoort die bij het logo past.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via: 

Nog veel meer zomerartikelen!

Bij Suprème hebben we nog veel meer zomerartikelen, onder andere: luchtbedden, parasols en slippers