Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (12)
Minimale afname
 1. 50 (5)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Acryl (3)
 2. Fleece (4)
 3. Overig (5)
 4. Pet-recyclebaar (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (13)
 4. 4 kleuren (13)

Sjaals

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte sjaal is een leuk item om bijvoorbeeld weg te geven in de winter. Echter kan een sjaal met bedrukking ook prima het gehele jaar worden weggegeven. Er zijn namelijk verschillende sjaals die kunnen worden bedrukt, deze zijn zowel geschikt zijn voor in het voorjaar en de zomer als in het najaar en de winter.

Een bedrukte sjaal geeft vaak net wat extra’s aan een outfit. En natuurlijk houdt een sjaal met bedrukking in de winter de keel en hals lekker warm. De meeste sjaals die bedoelt zijn voor gebruik in de winter, zijn gemaakt van het materiaal fleece. Fleece is een speciale stof die veel warmte teruggeeft. Sjaals voor in de zomer zijn vaak gemaakt van zijde, katoen en/of polyester.

Sjaals die bedrukt kunnen worden zijn er in verschillende types, o.a.:

 • Multifunctioneel;
 • Fleece;
 • Zijden;
 • Volga;
 • 2-in-1 met handschoenen;
 • etc.

Sjaals bedrukken

Een sjaal wordt over het algemeen bedrukt met een zeefdruk. Bij een zeefdruk zijn wij er namelijk zeker van dat het materiaal van de sjaal niet door de bedrukking heen komt. Zo ontstaat er een mooie en opvallende bedrukking, die ook details nauwkeurig kan weergeven.

Een sjaal die is gemaakt van fleece stof, kan niet alleen middels een zeefdruk van een bedrukking worden voorzien, maar ook worden gegraveerd. Dit is een optie die men vaak niet kent en waar u dus uw voordeel mee kunt doen. Als fleece wordt gegraveerd dan levert dit een opvallend effect op, ondanks dat er geen kleuren worden gebruikt. Net zoals bij de zeefdruk, kunt u ook bij de gravering verschillende aspecten van uw bedrijf laten bedrukken. Vaak kiest men voor een logo, maar dit kan ook samen met een bedrijfsnaam e.a.

Van Suprème zal u altijd een gratis digitale proefdruk per mail ontvangen, hierop kunt u zien waar de bedrukking wordt gepositioneerd op de sjaal en hoe de kleuren eruit komen te zien. Doordat het gaat om een digitale proef, kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht.

Bij het bedrukken en uitzoeken van een sjaal zijn veel verschillende mogelijkheden. Suprème Relatiegeschenken adviseert u met plezier in het kiezen van de juiste sjaal met bedrukking. 

Meer kleding

Zie ook onze mutsen, caps en handschoenen!