Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (16)
Minimale afname
 1. 100 (1)
Materiaal
 1. Acryl (3)
 2. Fleece (6)
 3. Katoen (1)
 4. Nylon (2)
 5. Overig (1)
 6. Pet-recyclebaar (1)
 7. Pluche (1)
 8. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (13)
 3. 3 kleuren (13)
 4. 4 kleuren (13)

Mutsen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een bedrukte muts is erg handig om te gebruiken tijdens de koude winters in Nederland. De oren kunnen worden verwarmd en het haar wordt beschermd tegen eventuele neerslag. Een bedrukte muts kan van veel verschillende materialen worden gemaakt, de overeenkomst tussen deze materialen is de warmte die ze afgeven, voorbeelden van materialen die u in de webshop van Suprème Relatiegeschenken kunt bestellen, zijn onder andere:

 • polyester;
 • imitatiebont;
 • polyacryl;
 • fleece.

Bedrukte mutsen vergeven

Bedrukte mutsen zijn relatiegeschenken die gemakkelijk kunnen worden vergeven. Ze hoeven niet in een bepaalde maat bestelt te worden, omdat ze zo rekken, dat ze vrijwel iedereen passen. Een bedrukte muts is een geschenk waar veel mensen ontzettend blij van worden en vooral wanneer u deze weggeeft vlak voordat de winter begint. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om te vergeven op evenementen of te verkopen voor goede doelen.

De bedrukte mutsen van Suprème Relatiegeschenken zijn altijd van een goede kwaliteit en daarom kunt u deze dan ook met een gerust hart verstrekken aan de doelgroep die u graag wil bereiken.

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken geheel naar eigen wens en inzicht. U kunt de bedrukking die u graag op de mutsen wil zien zelf ontwerpen en naar ons per mail sturen of uploaden via de website wanneer u de bestelling plaatst. Het bedrukken gebeurt vervolgens nog niet meteen, u zal namelijk eerst een digitale proefdruk ontvangen en deze goed moeten keuren. Hierop kunt u de muts zien met daarop de bedrukking. De positie en kleuren zijn dus vooraf al bekend. Wanneer u deze digitale proefdruk akkoord geeft, zullen de mutsen daadwerkelijk worden bedrukt. Dit kan met een zeefdruk, maar ook met een transferdruk. Een andere mogelijkheid voor die de mutsen van een bedrukking kan voorzien is een borduring. Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen Suprème Relatiegeschenken of het stellen van vragen, kunt u altijd bij onze medewerkers terecht. U kan contact opnemen iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via:

Bestel meer bedrukt wintertextiel!

Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u gemakkelijk meer bedrukt wintertextiel, zoals: handschoenen, regenkleding en sjaals.