Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (4)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (1)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Fleece (2)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (7)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Fleece deken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte fleece deken | Supremerelatiegeschenken.be

Fleece is een veelgebruikte stof die eigenlijk nog niet zo heel lang verkrijgbaar is op de Nederlandse markt, in de jaren 80 werd het hier pas populair. Voordat de fleece stof werd geïntroduceerd in Nederland, werd er vooral nog gebruik gemaakt van wol, wol is een kriebelige stof en ook redelijk zwaar. Hierdoor werd de fleece stof erg populair, het is namelijk een hele zachte stof en het was totaal niet zwaar. Deze stof wordt op een bepaalde manier gemaakt waardoor deze zo zacht wordt, het materiaal wordt eerst los gebreid en daarna wordt het gewassen, hierdoor krimpt het en lijkt het op een vachtje.

Een Fleece deken is het perfecte relatiegeschenk voor in de koude wintermaanden, die u kunt geven aan uw klanten of potentiële klanten. Ook kunt u het gebruiken als een kerstgeschenk rond de kerstdagen voor uw werknemers en relaties. Het mooiste aan deze fleecedekens is dat ze kunnen worden bedrukt, u kunt ze laten bedrukken met uw eigen logo, met een mooie toepasselijke tekst of een slogan.

Ruim assortiment aan winterse relatiegeschenken

In de webshop van Supremerelatiegeschenken.be vindt u de mooiste en fijnste fleece dekens in verschillende kleuren en maten. We hebben fleece dekens die u kunt gebruiken voor in huis om lekker mee op de bank te liggen als het buiten koud is. Ook vindt u bij ons handige vouwdekens die u eenvoudig mee kunt nemen, u kunt deze bijvoorbeeld bij een picknick gebruiken, zo zijn ze het hele jaar door te gebruiken. Naast de fleece dekens kunt u ook andere winterse relatiegeschenken laten bedrukken, zo hebben we mutsen, sjaals, handschoenen, ijskrabbers en meer. Natuurlijk hebben we naast de winter gerelateerde artikelen ook vele andere relatiegeschenken en promotieartikelen waarmee u relaties en klanten kunt bedankten, of om met de bedrukte artikelen de naamsbekendheid te vergroten van uw bedrijf.

Online bedrukte relatiegeschenken bestellen

Al onze relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u eenvoudig online bestellen en laten bedrukken met uw eigen opdruk. U hoeft alleen maar een keuze te maken uit de mooiste geschenken, doorgeven welke opdruk u graag wilt en de rest kunt u aan ons overlaten. Bent u er niet zeker van hoe het relatiegeschenk eruit komt te zien met de opdruk, dan kunt u een gratis digitale drukproef opvragen. Heeft nog vragen over een van onze producten of over onze diensten, dan kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor uw klanten, relaties of voor de promotie van uw bedrijf!