Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (1)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (1)
 3. Fullcolor (2)

Zonnebrand & aftersun

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zonnebrand & aftersun

Als u opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk moet u zeker eens gaan nadenken over het geven van bedrukte tubes zonnebrand en aftersun. Dit is niet alleen voor in de zomer het perfecte relatiegeschenk, maar ook in de winter tijdens de winterspot is dit een functionele give-away.

Bedrukte zonnebrand & aftersun zijn in verschillende maten verkrijgbaar en dus makkelijk mee te geven en natuurlijk een unieke methode om nieuwe klanten voor je te winnen. Zeker in de zomer maak je veel indruk met zo’n relatiegeschenk. Zonnebrand & aftersun zijn daarom in verschillende formaten bij ons verkrijgbaar. Zonnebrand met uw bedrijfsnaam, logo of persoonlijke tekst is een nuttig cadeau. Bij het krijgen van zo’n bedrukte tube denk je meteen weer aan de vakantie. De tube zal zeker ergens in de tas of in de koffer belanden bij uw collega’s.

De bedrukte zonnebrand & aftersun tubes zorgen ervoor dat mensen voortdurend aan  jouw bedrijf herinnerd worden. Stel je eens voor dat ze de tube meenemen naar Frankrijk of Spanje, wat een naamsbekendheid zal dat opleveren. De inkomsten van je bedrijf zullen dus een flinke stijging hebben, waar je uiteraard steeds mee bezig bent om dat te bereiken. Deze tubes kunnen je daar dus perfect bij helpen.

Soorten zonnebrandcrème & aftersun

Zonnebrand & aftersun zijn verkrijgbaar in verschillende soorten potjes en hoeveelheden. Zo kunnen we vaak voldoen aan de wensen van onze klanten. Hieronder kort samengevat wat we precies kunnen bieden:

 • Zonnebrandcrème in een sachet
 • Zonnebrandcrème en aftersun in een tube
 • Zonnebrandcrème en aftersun in de vorm van een spray

De bovengenoemde producten zijn apart verkrijgbaar en zijn allen voorzien van een andere inhoud. Maar we hebben ook een zonnebrandcrème & aftersun samen in een verpakking, dubbel zo leuk dus.

Bedrukken van de zonnebrandcrème & aftersun

Wij bedrukken deze producten door middel van een tampondruk. Op het moment dat de bestelling geplaatst is, maken wij voor u een proefdruk zodat we kunnen laten zien hoe het er uiteindelijk allemaal uit gaat komen te zien.

Contact

Wij helpen u uiteraard graag met het maken van een keuze. Mocht u dus vragen of opmerkingen hebben kunt u van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 contact opnemen met ons verkoopteam via: 

Geschenken die gerelateerd zijn aan dit geschenk

Geschenken die gerelateerd zijn aan dit geschenk, zijn: EHBO sets, verzorgingsproducten en toilettassen.