Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (18)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
 4. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (7)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Kunststof (7)
 3. Metaal (3)
 4. Overig (9)
 5. Polyester (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (20)
 3. 2 kleuren (15)
 4. 3 kleuren (14)
 5. 4 kleuren (13)
 6. Fullcolor (3)

Verzorging

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte verzorgingsartikelen kunnen op allerlei manieren worden gebruikt door uw bedrijf. U kunt de bedrukte artikelen vergeven middels een mailing, maar u kunt ze ook uitdelen op drukbezochte plekken of gebruiken binnen uw eigen bedrijf. Bedrukte verzorgingsartikelen zijn in verschillende prijzen verkrijgbaar en daarom is het gemakkelijk om binnen uw budget te blijven.

Bij Suprème bestelt u de geschenken snel en gemakkelijk in de webshop. U kunt de mogelijkheden qua kleuren en bedrukkingen bekijken per product. Mocht u toch vragen hebben, dan kunt u deze snel stellen via de chat. De medewerkers zullen u zo snel mogelijk antwoord proberen te geven op uw vraag.

Bedrukte verzorgingsartikelen | het assortiment

Bedrukte verzorgingsartikelen kunnen in veel verschillende varianten voorkomen. Voorbeelden van verzorgingsartikelen die u bedrukt en onbedrukt kunt bestellen, zijn: 

 • Handcrème;
 • Handspray;
 • Bodylotion;
 • Douchegel;
 • Weegschalen;
 • Opfrisdoekjes.

Mocht het verzorgingsartikel dat u zoekt nou niet op onze webshop staan, dan kijken onze medewerkers graag voor u verder. Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te houden maar het is altijd mogelijk dat juist het product dat u zoekt ontbreekt. Hiervoor kunt u middels de gegevens onderaan contact opnemen.

Het bedrukken van onze verzorgingsartikelen

Het bedrukken van de verzorgingsartikelen in ons assortiment is op verschillende manieren mogelijk. Wij hebben niet alleen een heel assortiment aan verschillende bedrukte verzorgingsartikelen, maar ook aan bedrukkingstechnieken. Enkele voorbeelden zijn:

 • Transferdruk;
 • Zeefdruk;
 • Borduring;
 • Tampondruk.

Een verzorgingsartikel bedrukken kan dus op verschillende manieren. Veelal maken wij de keuze als het gaat om het kiezen van de bedrukkingstechniek. Wij weten namelijk precies hoe het uitgekozen verzorgingsartikel het beste bedrukt kan worden. Hierbij houden wij ook rekening met de wensen die u heeft. Wilt u bijvoorbeeld veel kleurtjes in de bedrukking, of juist een groter formaat, dan kan het zijn dat wij kiezen voor een andere bedrukkingstechniek om het verzorgingsartikel te bedrukken.

Contact met Suprème Relatiegeschenken

Contact opnemen met Suprème is op verschillende manieren mogelijk:

Bekijk veel meer verzorgingsproducten bij Suprème!

Bij Suprème bestelt u nog veel meer verzorgingsproducten, bekijk deze categorieën ook: manicuresets, zakspiegels en badartikelen.