Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (3)
 3. 8 tot 10 werkdagen (21)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (9)
Minimale afname
 1. 25 (8)
 2. 50 (7)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Microfibre (1)
 3. Overig (8)
 4. Polyester (12)
Bedrukking
 1. 1 kleur (26)
 2. 2 kleuren (18)
 3. 3 kleuren (18)
 4. 4 kleuren (18)
 5. Fullcolor (3)

Toilettassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte toilettassen weggeven

Bedrukte toilettassen zijn relatiegeschenken die zowel voor dames als voor heren geschikt kunnen zijn! U bereikt dus een hele grote doelgroep met dit relatiegeschenk. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een bedrukte toilettas te combineren met een bedrukte tandenborstel of andere toiletspullen! U kunt er zo een mooi pakket van maken. De volgende producten zou u ook kunnen toevoegen:

-          Bedrukte lippenbalsem

-          Bedrukte manicuresets

-          Bedrukte verzorgingsproducten

Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem, u kunt een bedrukte toilettas ook goed combineren met producten uit de categorie persoonlijke accessoires. Hier vindt u bijvoorbeeld make-up spiegeltjes etc.

Bedrukte toilettassen in verschillende soorten en maten

Bedrukte toilettassen zijn te verkrijgen in bijvoorbeeld herentoilettassen, damestoilettassen en kindertoilettassen. Daarnaast biedt Suprème ook ophangbare bedrukte toilettassen. Deze zijn bijvoorbeeld handig voor in een smalle badkamer. Herentoilettassen zijn vaak in zwart of grijs te verkrijgen. Damestoilettassen zijn te verkrijgen in vaak wat fellere kleuren. Ook biedt Suprème 3-in-1 toilettassen. Kijkt u in onze webshop voor de mogelijkheden!

Naast bedrukte toilettassen hebben we nog meer bedrukte verzorgingsartikelen:

-          Badartikelen

-          EHBO sets

-          Lippenbalsem

-          Manicuresets

-          Persoonlijke accessoires

-          Verzorging

-          Zakspiegels

Bedrukte toilettassen en levertijden

In principe hanteert Suprème een levertijd van 2 weken. Echter komt het natuurlijk wel eens voor dat u uw bedrukte toilettassen sneller nodig hebt. Geen probleem, vaak kunnen wij veel voor u regelen. Vraagt u onze medewerkers daarom altijd om de mogelijkheden!

Bestelproces van bedrukte toilettassen

Bedrukte toilettassen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop! U selecteert uw gewenste bedrukte toilettas waarna u de stappen via de webshop volgt. U komt zo uit bij: ‘bestelling plaatsen’. Nadat u de bestelling heeft geplaatst krijgt u een digitaal voorstel. Wanneer het digitaal voorstel is goedgekeurd gaat de bestelling pas in productie.

Contact

Bij vragen of opmerkingen mag u altijd contact opnemen met 1 van onze medewerkers. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 doordeweeks en via de mail kunt u ons bereiken op: info@supremerelatiegeschenken.be

Als u een korte vraag heeft of snel antwoord wilt hebben, mag u ook altijd met ons chatten! Chatten gaat eenvoudig via de webshop. Onze medewerkers zijn tussen 08.30 en 17.00 online.