Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (16)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (13)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (5)
 2. Overig (15)
 3. Polyester (2)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (19)
 3. 2 kleuren (13)
 4. 3 kleuren (13)
 5. 4 kleuren (13)
 6. Fullcolor (2)

Persoonlijke accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte persoonlijke accessoires als relatiegeschenk geven

Bedrukte persoonlijke accessoires zijn voor bepaalde branches interessante relatiegeschenken. Een bedrukte reistandenborstel set is bijvoorbeeld erg geschikt voor buitendienstmedewerkers. Deze mensen zijn veel onderweg en kunnen uw bedrukte reistandenborstel dan goed gebruiken! Zo worden uw relaties meerdere keren herinnerd aan u! Voor binnendienstmedewerkers is dit relatiegeschenk misschien iets minder nuttig en gewild.

Bedrukte persoonlijke accessoires als condoomhoesjes zijn vooral nuttige relatiegeschenken en komen dan ook veel voor bij reisorganisaties voor jongerenreizen. De relatiegeschenken worden dan weggegeven om reclame te maken, maar ook om jongeren op hun plichten te wijzen.

Bedrukte persoonlijke accessoires zijn daarnaast leuke relatiegeschenken voor als u in de schoonheidsindustrie werkzaam bent. Als schoonheidsspecialist kunt u bijvoorbeeld heel goed bedrukte make-up spiegeltjes of bedrukte handreinigingsgel weggeven!

Bedrukte persoonlijke accessoires als veelomvattend relatiegeschenk!

Bedrukte persoonlijke accessoires is een veelomvattend relatiegeschenk bij Suprème. Zo hebben we in deze categorie bedrukte make-up spiegeltjes tot een bedrukte selfie maker! We hebben de bedrukte persoonlijke accessoires even voor u op een rij gezet:

-          Hair & body set

-          9-delige persoonlijke fitness set

-          fair trade set

-          Selfie maker

-          Tandenborstel

-          Condoomdoosje

-          Pleisters

-          Zakdoekjes

-          Reistandenborstel set

-          Wang- en armvlaggetjes

-          Tandenstokers

-          Glasnagelvijls

Bedrukte persoonlijke accessoires bedrukken

Ondanks dat bedrukte persoonlijke accessoires van veel verschillende materialen gemaakt worden, worden ze toch op dezelfde manier bedrukt. Namelijk met de tampondruk. De tampondruk werkt als een soort stempel die het logo of de bedrijfsnaam op het relatiegeschenk drukt.

Bedrukte persoonlijke accessoires bestellen

Bedrukte persoonlijke accessoires kunnen simpel worden besteld via de webshop. U kunt heel eenvoudig de stappen via de webshop volgen en daarna de bestelling plaatsen. Heeft u de bestelling geplaatst? Dan krijgt u een digitaal voorstel toegestuurd en als deze wordt goedgekeurd gaat de bestelling pas in productie. Tot die tijd zit u dus nergens aan vast.

Vragen?

Zijn er vragen of opmerkingen over onze bedrukte persoonlijke accessoires? Dan mag u ons altijd bellen of mailen. Telefonisch bereikt u ons doordeweeks tussen 08.30 en 17.00 op: 078 48 1828. Via de mail kunt u ons bereiken op: info@supremerelatiegeschenken.be

Chatten

Heeft u een snelle vraag of heeft u snel antwoord nodig? Chat live met onze medewerkers via de webshop! We helpen u graag!