Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (6)
 2. 10 tot 15 werkdagen (10)
 3. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (3)
Materiaal
 1. Katoen (4)
 2. Kunststof (5)
 3. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (8)
 4. 4 kleuren (4)
 5. Fullcolor (10)
Soorten lippenbalsem
 1. Stick (4)
Soorten lippenbalsem
 1. Met lanyard (5)
 2. Met SPF (2)
 3. Zonder SPF (7)

Lippenbalsem

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte lippenbalsem is altijd een graag gezien relatiegeschenk op veel momenten. Bij het bedrukken van lippenbalsem denkt men vaak meteen aan de stick. Dit is uiteraard een mogelijkheid voor een lippenbalsem om te bedrukken, maar deze is ook nog in meer vormen te verkrijgen, zoals: 

·      met lanyard;

·      in een blikje;

·      in een tube;

·      in een kunststof bal. 

Lippenbalsem bedrukt met uw eigen logo of bedrijfsnaam kan dus helemaal worden aangepast op een bepaald product, op uw bedrijf of op het evenement. Naast de verschillende vormen van de lippenbalsem is deze ook nog eens in allemaal kleuren te bestellen en dus goed toe te passen. De bedrukking maakt dit uiteraard helemaal af. 

Het bedrukken van de lippenbalsem

Het bedrukken van de lippenbalsem gebeurt vaak met een logo of een bedrijfsnaam. Bij andere relatiegeschenken is het mogelijk om beide te bedrukken, maar bij lippenbalsem ligt dit iets lastiger. Het is een vrij klein product en wanneer er teveel tekst wordt aangebracht kan het geheel onleesbaar worden. Mocht dit zo zijn, dan zullen onze medewerkers u hier altijd voor waarschuwen en is dit uiteraard ook zichtbaar op het digitale voorstel dat u van ons ontvangt. 

Het bedrukken van een lippenbalsem met een full colour bedrukking behoort sinds kort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kan er voor een kleurrijk geheel worden gekozen en toch net iets meer worden aangebracht. Dit is mogelijk op de lippenbalsem in een blikje. 

Meer informatie

Wij verstrekken u graag meer informatie over het bedrukken van onze lippenbalsem op een vrijblijvende basis. Onze medewerkers zijn iedere werkdag te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Dit kan via: 

·      078 – 48 1648;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de live chat. 

Het assortiment van Suprème Relatiegeschenken is enorm groot!

Het assortiment van Suprème Relatiegeschenken is enorm groot. Naast dat wij bedrukte lippenbalsem aanbieden, vindt u bij ons nog veel meer: boxjes, aanstekers en manicuresets

Bent u op zoek naar een lippenbalsem met bedrukking die zich niet in ons assortiment bevindt? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan graag voor u op zoek of bieden u een passend alternatief aan! Heeft u de bedrukte lippenbalsem snel nodig? Er is veel mogelijk!