Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (9)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 5 tot 7 werkdagen (6)
 4. 8 tot 10 werkdagen (79)
 5. 10 tot 15 werkdagen (17)
 6. 20 tot 25 werkdagen (31)
Minimale afname
 1. 25 (42)
 2. 50 (31)
 3. 100 (13)
Materiaal
 1. Acryl (1)
 2. Aluminium (1)
 3. Katoen (8)
 4. Kunststof (32)
 5. Leer (1)
 6. Metaal (9)
 7. Microfibre (2)
 8. Overig (47)
 9. Papier (1)
 10. Pet-recyclebaar (2)
 11. Polyester (20)
Bedrukking
 1. (7)
 2. 1 kleur (123)
 3. 2 kleuren (81)
 4. 3 kleuren (80)
 5. 4 kleuren (75)
 6. Fullcolor (30)
Soorten lippenbalsem
 1. Stick (4)
Soorten lippenbalsem
 1. Met lanyard (5)
 2. Met SPF (2)
 3. Zonder SPF (7)

Verzorgingsproducten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Met bedrukte verzorgingsproducten geeft u uw relaties de kans om zichzelf lekker te verwennen. Bij Suprème Relatiegeschenken proberen wij van ieder product een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Bij de bedrukte verzorgingsproducten kunt u bij ons onder andere kiezen uit:

 • Zakspiegels;
 • Zakdoekjes;
 • Shampoo & zeep;
 • EHBO sets.

Bedrukte verzorgingsproducten voor mannen & vrouwen

Verzorgingsproducten met bedrukking zijn relatiegeschenken waarover vaak wordt gedacht dat ze meer geschikt zijn voor vrouwen. Als u op een beurs staat waar voornamelijk vrouwen komen of zaken doet met vrouwelijke relaties is het een ontzettend geschikt relatiegeschenk. Als u zaken doet met mannelijke relaties kunt u ook verzorgingsproducten weggeven, u kunt ze bijvoorbeeld via uw mannelijke relatie geven aan zijn partner. Uiteraard zijn er ook bedrukte verzorgingsproducten die ook geschikt zijn voor mannen. Iedereen heeft immers een toilettas nodig als hij of zij op reis gaat. Deze kan dan worden gevuld met badschuim en shampoo voor mannen.

Doordat Supreme relatiegeschenken u een breed assortiment van verzorgingsproducten aanbiedt, kunt u bij ons een verzorgingsproduct kiezen dat precies bij uw bedrijf past.

Verzorgingsproducten bedrukken

Verzorgingsproducten worden over het algemeen bedrukt met een tampondruk. Bij een tampondruk wordt de door u uitgekozen bedrukking, met een stempel op het relatiegeschenk aangebracht. Bij sommige verzorgingsproducten kan het voorkomen dat deze op een andere manier worden bedrukt. Wij gebruiken in sommige gevallen namelijk ook de transferdruk en de zeefdruk. Deze bedrukkingen worden op een andere manier aangebracht. U kunt ook bij deze technieken verschillende kleuren in uw bedrukking gebruiken.

Het bedrukken van verzorgingsproducten kan met uw eigen logo, maar ook met uw bedrijfsnaam. Allicht zijn er ook nog andere mogelijkheden, zoals het gebruik van een afbeelding of van een pakkende tekst. Twijfelt u nog tussen meerdere geschenken of over de bedrukking, dan kunt u advies vragen aan onze medewerkers. Zij gaan graag met u in gesprek en geven u advies op basis van de specialistische kennis die zij hebben opgebouwd. U kunt iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 ons bereiken via:

Alle verzorgingsproducten

Wie bieden u ook manicuresets, badsets en lippenbalsem aan.