Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

VR brillen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Het bedrukken van VR brillen, ook wil Virtual Reality brillen of Virtual Reality glasses genoemd, is iets wat op dit moment ontzettend veel gebeurt bij Suprème Relatiegeschenken. Met de bedrukte Virtual Reality brillen kan men via de telefoon 3D video’s afspelen en ook spellen spelen. Het beeld draait mee met de gebruiker. Als de gebruiker dus zijn of haar hoofd draait met de bedrukte Virtual Reality glasses dan draait het beeld op de telefoon mee. Men heeft dan echt het gevoel in het spel of de video te zijn. Er wordt gewerkt met 3D beelden, waardoor men de VR brillen vaak ook wel 3D brillen noemt.

Virtual Reality brillen met bedrukking

De bedrukte VR brillen van uw bedrijf zal de ontvanger een unieke ervaring laten beleven. We hebben het over de nieuwste technologie, waarbij de bedrukte VR brillen samenwerken met speciale apps die hiervoor ontwikkeld zijn. Suprème Relatiegeschenken is altijd bezig met het bijhouden van de ontwikkelingen op technisch gebied en kan u daarom de Virtual Reality brillen aanbieden met bedrukking. U maakt uw eigen geschenk met een product dat helemaal van deze tijd is en u zal de ontvanger erg blij maken!

Het bedrukken van de Virtual Reality brillen

Het bedrukken van de brillen voor de telefoon kan op verscheidene manieren bij Suprème Relatiegeschenken. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen, zoals:

  • een box waar de telefoon in kan worden gedaan;
  • een brilletje dat aan de telefoon kan worden bevestigd.

De Virtual Reality box waarin de telefoon kan worden gedaan kan zijn gemaakt van karton, maar ook van kunstleer. De uitvoering van karton kan volledig naar eigen smaak worden bedrukt met allerlei kleuren. De uitvoering van kunstleer kan erg mooi op de voor- en achterkant worden bedrukt. Het brilletje zelf kan ook worden bedrukt met kleuren.

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag een voorbeeld van de bedrukte VR brillen met uw logo of bedrijfsnaam, met behulp van een digitale proefdruk. Neem daarvoor of voor andere vragen gerust eens contact op:

Bedruk andere geschenken!

Bij Suprème bedrukt u ook geheel andere geschenken, waaronder: powerbanks, opladers en boxjes