Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (19)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
 4. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (13)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Kunststof (6)
 3. Overig (15)
 4. Polyester (1)
 5. Vilt (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (26)
 2. 2 kleuren (18)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)
 5. Fullcolor (2)
Soorten
 1. Telefoonhoesjes (3)
 2. Telefoonhouders (9)

Telefoonhoesjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Telefoonhoesjes met bedrukking zijn onmisbaar te noemen. Vrijwel iedereen is tegenwoordig in het bezit van een eigen smartphone. Deze smartphones zijn qua aanschaf best prijzig en daarom vindt men het belangrijk om hier zuinig op te zijn. Met een bedrukt telefoonhoesje behoort dit tot de mogelijkheden en kan de telefoon worden beschermt door het telefoonhoesje met bedrukking. Daarnaast geeft dit ook nog eens een leuke uitstraling aan de telefoon en kan het dus tevens worden gebruikt door de ontvanger als mode-item. 

Bedrukte telefoonhoesjes zijn zeer slim om te vergeven. De meeste personen wisselen nog wel eens van telefoonhoesje en de kans is dan ook zeer groot dat uw bedrukte telefoonhoesjes in gebruik zullen worden genomen. Hierdoor zal niet alleen de ontvanger zelf dagelijks in contact komen met de bedrukking, maar zal dit ook gelden voor personen om diegene heen. 

Telefoonhoesjes met bedrukking | het assortiment van Suprème!

Telefoonhoesjes met bedrukking zijn werkelijk in allerlei soorten te verkrijgen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. De meeste personen denken bij een bedrukt telefoonhoesje toch al snel aan een achterkant. Uiteraard kunt u deze dan ook gewoon bedrukt bestellen in de webshop. Daarnaast zijn er echter ook nog andere modellen die de aandacht verdienen. Namelijk de hoesjes waar de volledige telefoon in kan worden bewaard. Hiermee kan de telefoon gemakkelijk worden meegenomen in een sporttas, weekendtas of handtas zonder dat deze beschadigd raakt. De telefoonhoesjes die kunnen worden bedrukt zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, zodat u goed kunt opvallen. Denk bijvoorbeeld aan:

·      fuchsia roze;

·      neon groen;

·      opvallend blauw. 

Het bedrukken van de telefoonhoesjes

Het bedrukken van de telefoonhoesjes is iets waar u goed over na moet denken. U moet namelijk zelf bepalen waarmee u, uw bedrijf op de kaart wil gaan zetten. Wanneer u eenmaal heeft besloten wat moet worden bedrukt op de telefoonhoesjes, kunt u dit in de webshop gemakkelijk aangeven. Vervolgens wijst alles zich vanzelf en zullen de medewerkers van Suprème na ontvangst van de bestelling een digitale proefdruk voor u gaan ontwerpen. 

Contact opnemen met Suprème

Neem gerust contact op, dit kan iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Ook nog op zoek naar andere relatiegeschenken?

Bent u ook nog op zoek naar andere relatiegeschenken? Kijk dan eens bij: speakers, powerbanks en opladers!