Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (2)
  2. 20 tot 25 werkdagen (2)
Materiaal
  1. Kunststof (2)
  2. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. Fullcolor (1)

Draadloze opladers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Draadloze opladers bedrukken met eigen logo en/of bedrijfsnaam. Ga volledig mee met de nieuwste technologie en kies voor het bedrukken van uw eigen draadloze opladers. Met bedrukte draadloze opladers stelt u, uw relaties en medewerkers in staat om hun smartphone op een geheel nieuwe wijze op te laden. Er hoeft namelijk geen kabeltje meer in de smartphone te worden gedaan voordat deze kan worden opgeladen, het is nog veel simpeler! Men hoeft alleen de telefoon op de draadloze oplader met uw bedrukking te leggen en de telefoon zal vanzelf opladen! Geen gedoe meer met kabeltjes, dit is allemaal verleden tijd!

Bedrukte draadloze opladers van Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte draadloze oplader bestelt u eenvoudig in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Iedere maand worden er nieuwe modellen toegevoegd, waardoor er voor iedereen een geschikt model te vinden is! Denk bijvoorbeeld aan een draadloze oplader met uw eigen bedrukking gemaakt van bamboe of een ander materiaal. Bamboe kan niet alleen van een kleurenbedrukking worden voorzien, maar ook van een gravering. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u gewoon een gratis digitaal voorstel of een offerte aanvragen voor de bedrukte draadloze opladers. Dit kan via de webshop en is geheel vrijblijvend! Via de contactgegevens onderaan kunt u ook altijd contact opnemen.

Let op! Het draadloos opladen is nog niet mogelijk bij iedere telefoon, vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Daarnaast is er een verschil tussen draadloze opladers met powerbank en zonder powerbank. In deze categorie vindt u veelal modellen zonder powerbank. Vraag ook omtrent dit onderwerp onze medewerkers om meer informatie!

Het bedrukken van draadloze opladers

Het bedrukken van draadloze opladers is voor Suprème een fluitje van een cent. Wij werken al jarenlang met verschillende bedrukkingstechnieken en weten dan ook precies hoe de door u uitgezochte draadloze oplader het beste kan worden bedrukt. Hierbij houden wij niet alleen rekening met het materiaal van de draadloze oplader, maar nog veel belangrijker; wij houden rekening met uw wensen!

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken

Iedere werkdag van 08:30 uur – 17:00 uur kunt u de klantenservice van Suprème bereiken en al uw vragen stellen over de bedrukte draadloze opladers! U kunt uw vragen stellen via de chat, maar ook telefonisch of via de mail.

Op zoek naar nog meer bedrukte relatiegeschenken?

Naast bedrukte opladers hebben wij ook: powerbanks, telefoonhoesjes en ‘gewone’ opladers!