Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (9)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 5 tot 7 werkdagen (3)
 4. 8 tot 10 werkdagen (20)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
 6. 20 tot 25 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (6)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Nylon (1)
 3. Overig (9)
 4. Polyester (19)
Bedrukking
 1. 1 kleur (30)
 2. 2 kleuren (21)
 3. 3 kleuren (15)
 4. 4 kleuren (14)
 5. Fullcolor (1)

Sporttassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte sporttassen weggeven

Bedrukte sporttassen om weg te geven… Meestal wordt er gekozen voor de wat meer traditionele relatiegeschenken maar het is ook wel eens leuk om wat anders te doen! Bedrukte sporttassen zijn daarom een mooi en uniek alternatief. Bedrukte sporttassen als relatiegeschenken hebben namelijk meerdere functies. De eerste functie is erg duidelijk en praktisch: makkelijk sportkleding kunnen meenemen maar daarnaast heeft een bedrukte sporttas ook nog een andere functie: mensen bewust laten worden van beweging. Het is erg belangrijk dat mensen in beweging blijven en door middel van een bedrukte sporttas kunt u deze boodschap op een subtiele manier overbrengen.

Bedrukte sporttassen in verschillende maten en kleuren

Bedrukte sporttassen zijn er in veel verschillende maten en kleuren. Zo hebben we felle kleuren sporttassen maar natuurlijk ook de traditionele zwarte sporttas. Ook is het mogelijk om sporttassen in de vorm van een rugzak te krijgen.

Bedrukte sporttas met logo of bedrijfsnaam

Sportassen kunnen mooi bedrukt worden met uw logo of bedrijfsnaam. Dit is omdat een sporttas groot is en daarom uw logo of bedrijfsnaam mooi op de tas uitkomt. De tas valt dan op en u maakt zo veel naamsbekendheid!

Iets bijzonders weggeven?

Wilt u nu écht een bijzondere unieke sporttas weggeven? Laat een custom made sporttas ontwerpen! U kunt de sporttas dan geheel naar eigen wens laten maken en zo heeft u uw eigen unieke sporttas!

Bestelproces

Bedrukte sporttassen bestellen? U kunt eenvoudig via onze webshop bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is uw gewenste artikel te selecteren en de stappen via de webshop te volgen. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag! Via de chat kunt u ons makkelijk om hulp vragen en kunnen wij u sneller van dienst zijn. Belt u liever? Dan mag dat natuurlijk ook!

Na de bestelling

Als u de bestelling dan plaatst, krijgt u eerst een gratis digitaal voorstel. Is dit voorstel naar wens dan gaat de bestelling pas in productie.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail ons dan! Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 08.30 en 17.00. Telefonisch kunt u ons bereiken op: 078 48 1828. Via de mail kunt u ons bereiken op: info@supremerelatiegeschenken.be

Nog veel meer tassen!

Bij Suprème hebben we nog veel meer tassen! Kijk eens bij: rugzakken, katoenen tassen en non woven!