Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (1)
 2. Lange hengsels (6)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (7)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (7)
 2. 4 tot 6 werkdagen (11)
 3. 5 tot 7 werkdagen (5)
 4. 8 tot 10 werkdagen (28)
 5. 10 tot 15 werkdagen (19)
 6. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (6)
 3. 100 (16)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Leer (1)
 3. Microfibre (1)
 4. Non woven (1)
 5. Overig (8)
 6. Polyester (20)
 7. Vilt (1)
Bedrukking
 1. (2)
 2. 1 kleur (54)
 3. 2 kleuren (45)
 4. 3 kleuren (42)
 5. 4 kleuren (42)
 6. Fullcolor (3)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (8)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Schoudertassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte schoudertassen zijn sinds jaar en dag al aanwezig in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Een bedrukte schoudertas is namelijk op verschillende momenten in te zetten en daardoor erg bruikbaar voor veel bedrijven. Het bestellen van de bedrukte schoudertassen kan in verschillende modellen en ook voor verschillende prijzen. Daarnaast zijn er ook nog verschillende materialen waaruit u kunt kiezen. Suprème Relatiegeschenken biedt graag een breed assortiment aan, zodat er voor iedereen wat tussen zit! 

Schoudertassen bedrukt vullen met andere promotieartikelen!

Schoudertassen bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam zijn erg geschikt om te vullen met andere promotieartikelen uit ons assortiment. Men kan dit meteen meenemen door de functionele bedrukte schoudertas. Leuke bedrukte geschenken om te combineren, zijn: 

Daarnaast kunt u uiteraard ook uw eigen flyers en informatieboekjes toevoegen aan de bedrukte schoudertassen! Een mooi compleet geheel. 

Het bedrukken van de schoudertassen

Het bedrukken van de schoudertassen kan op verschillende mooie manieren. Veelal wordt er een logo aangebracht in combinatie met een bedrijfsnaam of een slogan. De keuze voor het bedrukken is echter geheel aan u. Men denkt vaak dat het mogelijk is om een afbeelding aan te brengen op een schoudertas. Een afbeelding bevat ontzettend veel verschillende kleuren. Het bedrukken hiervan zou alleen mogelijk zijn met een digitale druk. Hiervoor zal er een groot aantal bedrukte schoudertassen afgenomen moeten worden, om de kosten zo te drukken. U kunt uiteraard altijd naar de mogelijkheden vragen bij onze medewerkers, via: 

Het ‘’standaard’’ bedrukken van de schoudertassen gebeurt met een zeefdruk of een transferdruk. Er kunnen wel gewoon kleuren worden gebruikt, wel tot vier! Een schoudertas heeft vaak een groot drukoppervlak, waardoor wij deze bedrukking goed aan kunnen brengen op de schoudertas. U ontvangt van ons altijd eerst een digitaal voorstel om er zo zeker van te zijn dat alles naar wens is. Na een akkoord op dit digitale voorstel gaan wij de schoudertassen voor u bedrukken! De standaard levertijd is 14 dagen. Heeft u de bedrukte schoudertassen eerder nodig? U kunt altijd even contact opnemen met de medewerkers om de mogelijkheden door te nemen.