Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 50 (2)
 2. 100 (2)
Materiaal
 1. Non woven (1)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)

Schoenentassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Schoenentassen met een bedrukking hebben wij al jarenlang in ons assortiment. De reden hiervoor is erg simpel. De bedrukte schoenentassen zijn erg functioneel in gebruik en worden om die reden dan ook veel besteld in onze webshop. Daarnaast zijn de schoenentassen ook nog eens ontzettend mooi te bedrukken. Hierover leest u onderaan meer! 

Bedrukte schoenentassen | waarvoor gebruiken we ze?

Bedrukte schoenentassen worden echt al jarenlang gebruikt. Zoals de naam van de tas het al verklapt, worden ze gebruikt om schoenen in op te bergen. De schoenentassen met bedrukking kunnen vervolgens gemakkelijk mee worden genomen op vakantie, zoals: 

 • in een koffer;
 • in een reistas;
 • in een kofferbak. 

Schoenentassen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam hoeven uiteraard niet alleen te worden gebruikt op vakantie, maar zijn ook erg geschikt om de schoenen netjes in te bewaren. Een mooi paar schoenen kan zo mooi worden opgeruimd en worden erg netjes gehouden. 

Het bedrukken van de schoenentassen

Het bedrukken van de schoenentassen is mogelijk met twee bedrukkingstechnieken, de zeefdruk en de transferdruk. Met beide technieken kunnen wij uw logo in combinatie met uw bedrijfsnaam aanbrengen op de schoenentassen. Heeft u liever alleen het logo? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem. 

Het bedrukken van de schoenentassen kan met allerlei kleuren en zelfs met de PMS-kleur van uw eigen huisstijl! U ontvangt bij Suprème Relatiegeschenken na het plaatsen van de bestelling altijd een digitale proefdruk. Dit digitale voorstel wordt u per mail toegestuurd. U kunt dit dus gemakkelijk vanaf uw eigen computer bekijken en zo nodig overleggen met collega’s. Is alles naar wens, dan kan er akkoord worden gegeven op het digitale voorstel en zullen wij de schoenentassen voor u gaan bedrukken. Ziet u liever iets aangepast, dan kunt u dit aan ons doorgeven en zullen wij, waar mogelijk, deze wijziging voor u uitvoeren. Daarna zullen de schoenentassen worden bedrukt. 

De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken leggen het u graag uit: 

Nog veel meer functionele artikelen in onze webshop!

In onze webshop vindt u nog veel meer functionele artikelen om te bedrukken, waaronder: handschoenen, mutsen en poncho’s!