Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (6)
 2. 4 tot 6 werkdagen (5)
 3. 5 tot 7 werkdagen (11)
 4. 8 tot 10 werkdagen (20)
 5. 10 tot 15 werkdagen (2)
 6. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (16)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Katoen (1)
 3. Kunststof (1)
 4. Microfibre (2)
 5. Nylon (1)
 6. Overig (1)
 7. Polyester (33)
Bedrukking
 1. 1 kleur (39)
 2. 2 kleuren (33)
 3. 3 kleuren (26)
 4. 4 kleuren (26)
 5. Fullcolor (4)

Reistassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Reistassen met een bedrukking zijn een goede vervanging voor een trolley. Een trolley wordt ervaren als functioneel en dat is ook zeker zo, maar het kleine nadeel hiervan is dat ze niet buigbaar of iets dergelijks zijn en dus niet gemakkelijk kunnen worden meegenomen in een auto, etc. Met een bedrukte reistas zal men hier helemaal geen last van hebben. Niet alleen biedt de bedrukte reistas ontzettend veel ruimte voor kleding, etc., maar ook is de reistas met bedrukking erg flexibel en dus gemakkelijk mee te nemen. Hij kan gemakkelijk in een kofferbak tussen andere spullen worden meegenomen en is ook in vervoer erg makkelijk. 

Bedrukte reistassen – verschillende formaten!

Een bedrukte reistas is in verschillende formaten te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Dit betekent automatisch natuurlijk ook dat er verschillende prijzen worden gevraagd voor de bedrukte reistassen. Een reistas met bedrukking valt dus prima in uw budget te passen. 

Een bedrukte reistas heeft meestal meerdere vakken. De spullen kunnen dus gescheiden worden meegenomen, waardoor het erg overzichtelijk blijft. Vrijwel iedere reistas bevat ook hengsels of een schouderband. Hierdoor heeft men comfort om de bedrukte reistas eenvoudig te vervoeren. 

Het bedrukken van de reistassen

Het bedrukken van de reistassen kan met een zeefdruk en een transferdruk. Wij kunnen uw logo of bedrijfsnaam hierdoor mooi aanbrengen op de reistassen. De meeste reistassen hebben een groot oppervlak om te bedrukken en daardoor zal de bedrukking ook erg mooi uitkomen. Het bedrukken met een zeefdruk of een transferdruk betekent veelal een bedrukking waarin wel 4 kleuren kunnen worden gebruikt. 

Reistassen borduren behoort ook tot de opties, dit is een hele andere manier om een logo of bedrijfsnaam aan te brengen. De medewerkers van Suprème Relatiegeschenken leggen u graag uit hoe de reistassen worden geborduurd en op welke manieren deze precies worden bedrukt. 

Contact opnemen

Neem gerust eens contact op met Suprème Relatiegeschenken. Zij geven u graag alle informatie over onze reistassen en natuurlijk ook de werkwijze die zij hanteren. U bereikt hen: 

Leuke producten om de bedrukte reistassen mee te vullen!

Leuke producten om de bedrukte reistassen mee te vullen zijn: badartikelen, manicuresets en persoonlijke accessoires.