Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (8)
 2. Lange hengsels (22)
Soorten koeltassen
 1. Promo (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (10)
 3. 8 tot 10 werkdagen (29)
 4. 10 tot 15 werkdagen (18)
 5. 20 tot 25 werkdagen (10)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 100 (10)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Non woven (16)
Bedrukking
 1. 1 kleur (41)
 2. 2 kleuren (27)
 3. 3 kleuren (27)
 4. 4 kleuren (26)
non woven tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 50 gr/m²) (23)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (11)

Nonwoven tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Non woven tassen met een bedrukking zijn misschien wel de meest veelzijdige tassen uit het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Wij zien ze namelijk terug: 

 • op beurzen;
 • bij kleine winkels;
 • bij goede doelen;
 • etc. 

Een bedrukte non woven tas kan op verschillende manieren worden ingezet. Sinds het gratis verstrekken van plastic tasjes verboden is, is een bedrukte non woven tas een mooie manier om uw producten in mee te geven aan de klant. De bedrukte non woven tassen zijn dan ook erg populair bij de detailhandel. Daarnaast is het natuurlijk ook een zeer goed idee om de bedrukte non woven tassen te vergeven op beurzen. Stop hierin bijvoorbeeld flyers van uw bedrijf, een nieuw product, etc. U kunt ze natuurlijk ook vullen met andere bedrukte geschenken. 

De bedrukte non woven tassen zijn niet duur en daarom ook vaak erg populair bij de goede doelen. Zij hebben vaak een klein budget en kunnen met een bedrukte non woven tas toch een mooi geschenk bestellen en vergeven aan: 

 • vrijwilligers;
 • sponsors;
 • etc. 

Het bedrukken van de non woven tassen

Het bedrukken van de non woven tassen kan ontzettend mooi worden gedaan. Wij kunnen uw logo of bedrijfsnaam erg groot aanbrengen op de non woven tassen. Dit doen wij vaak met een transferdruk en in sommige gevallen ook met een zeefdruk. De kleur van de non woven tas kan erg mooi gecombineerd worden met de kleur(en) die u in de bedrukking gebruikt. Wilt u felle kleuren gebruiken die erg opvallen? Kies dan voor een zwarte non woven tas, de bedrukking zal er dan echt uitspringen. Wilt u het graag iets rustiger houden? Kies dan voor een witte bedrukking. 

Het bedrukken van de non woven tassen kan erg snel, maar voordat wij de productie echt in gang gaan zetten zult u altijd een digitaal voorstel van ons ontvangen. Hierop moeten wij akkoord ontvangen, voordat wij gaan produceren. Zo zijn wij er zeker van dat u tevreden bent! 

Contact met de klantenservice!

Contact met de klantenservice kan gemakkelijk en snel via: 

Bestel bedrukte items voor in de non woven tassen!

Bestel bij Suprème bijvoorbeeld aanstekers, pennen en keycords!