Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (12)
 3. 5 tot 7 werkdagen (48)
 4. 8 tot 10 werkdagen (42)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
 6. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (12)
 2. 50 (3)
 3. 100 (60)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Microfibre (3)
 3. Nylon (7)
 4. Overig (5)
 5. Pet-recyclebaar (8)
 6. Polyester (85)
Bedrukking
 1. 1 kleur (102)
 2. 2 kleuren (96)
 3. 3 kleuren (92)
 4. 4 kleuren (92)
 5. Fullcolor (10)

Laptoptassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Laptoptassen met een bedrukking, ideaal om een laptop mee te nemen en uiteraard is er nog ruimte voor meer. Een bedrukte laptoptas is een geschenk dat vaak binnen een bedrijf zelf wordt weggegeven. Heeft u bijvoorbeeld veel buitendienstmedewerkers of andere medewerkers die vaak met laptop op pad moeten, dan is een bedrukte laptoptas eigenlijk onmisbaar. U maakt niet alleen een goede indruk met een laptoptas bedrukt met eigen logo of bedrijfsnaam maar de bedrukking op de laptoptas zal tijdens het bezoek ook door andere mensen worden gezien. 

Bedrukte laptoptassen voor al uw spullen!

Bedrukte laptoptassen bieden vaak een stuk meer ruimte dan alleen voor een laptop, dit betekent dus dat u ook andere spullen mee kunt nemen, zoals: 

 • pen;
 • schrijfblok;
 • producten van uw bedrijf;
 • mobiele telefoon;
 • visitekaartjes. 

Bedrukte laptoptassen hoeven niet altijd veel ruimte te bieden. Heeft u hier geen behoefte aan, dan biedt Suprème Relatiegeschenken ook sleeves aan. Deze zijn bedoelt om de laptop in te stoppen om deze zo te beschermen tegen krassen en vallen. Ook de sleeves kunnen uiteraard worden bedrukt. 

Laptoptassen bedrukt met naam en logo!

Laptoptassen bedrukt met naam en logo zijn dus in allerlei modellen te verkrijgen. Niet alleen is er een verschil tussen een sleeve of een laptoptas met meer ruimte, maar ook de manier waarop de laptoptas met bedrukking wordt gebruikt. Er zijn namelijk: 

 • rugzakken;
 • trolleys;
 • schoudertassen. 

Het bedrukken van de laptoptassen

Het bedrukken van de laptoptassen kan middels een transferdruk, maar is ook mogelijk met een borduring. Beide kunnen naar eigen wens worden samengesteld en u ontvangt van Suprème Relatiegeschenken ook altijd een gratis digitaal voorstel. Bij het borduren en bedrukken kunnen meerdere kleuren worden gebruikt. Heeft u ontzettend veel kleuren in uw bedrukking? Dan kan er vaak beter worden gekozen voor een borduring, daarbij wordt de prijs namelijk niet per kleur berekend, maar per aantal steken. 

Bedrukte laptoptassen bestelt u gewoon bij Suprème Relatiegeschenken! Stel al uw vragen aan onze medewerkers: 

Bedruk ook de inhoud van de laptoptassen!

Suprème Relatiegeschenken biedt ook notitieblokken, pennen en visitekaarthouders aan! Bekijk ze snel in de webshop en bestel ze met uw bedrukte laptoptassen.