Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Juco tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte juco tassen zijn nieuw op het gebied van duurzame en milieubewuste relatiegeschenken. Juco is een materiaal dat is samengesteld door gebruik te maken van twee bestaande materialen, namelijk jute en katoen. Jute is enorm stevig en katoen kennen we natuurlijk allemaal. Katoen wordt uiteraard al verwerkt in tassen en daarnaast ook in kleding en nog veel meer producten. Door het beste van deze twee materialen aan elkaar te koppelen is het materiaal juco ontstaan. De duurzaamheid komt voornamelijk doordat de plant waarvan het materiaal juco wordt gemaakt snel groeit en weinig water nodig heeft. Wanneer de juco tas eenmaal is geproduceerd en u hier uw eigen logo of bedrijfsnaam op laat aanbrengen, heeft u een bedrukte tas die jaren meegaat! Niet alleen binnen uw eigen bedrijf waar wellicht medewerkers gebruik kunnen maken van uw eigen bedrukte juco tassen, maar ook daarbuiten. 

Juco tassen met bedrukking | het assortiment van Suprème Relatiegeschenken

Juco tassen met uw bedrukking, maak reclame op een andere manier dan al uw collega’s. Kies voor het bedrukken van uw eigen juco tassen en plaats de bestelling eenvoudig in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. In de webshop kunt u een overzicht bekijken van alle juco tassen die wij in ons assortiment hebben en daarnaast kunt u in de webshop ook artikelinformatie vinden en extra afbeeldingen. Het doorlopen van de stappen spreekt voor zich, waarna u eenvoudig de bestelling met de bedrukte juco tassen kunt plaatsen. De bedrukte juco tassen zijn in meerdere kleuren te bestellen, zoals: 

  • blauw;
  • rood;
  • zwart. 

Vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Suprème!

U kunt al uw vragen direct stellen aan één van de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. Zij zijn namelijk iedere werkdag bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur. U kunt via verschillende communicatiekanalen contact opnemen: 

Toch op zoek naar een andere duurzame tas om te bedrukken?

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u nog veel meer soorten duurzame tassen bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. Bekijk onze jute tassen, eco tassen en canvas tassen!