Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (9)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (3)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Neoprene (1)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (12)
 2. 2 kleuren (8)
 3. 3 kleuren (8)
 4. 4 kleuren (8)

Heuptassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte heuptassen weggeven

Bedrukte heuptassen zijn mooie en handige relatiegeschenken voor bijvoorbeeld wandelvierdaagsen op basisscholen! Veel ouders, juffen en meesters doen hier vaak aan mee en zitten dan met het probleem dat ze hun heuptas niet kunnen vinden. Dan is het natuurlijk leuk dat u uw eigen bedrukte heuptassen kunt weggeven! Laat Suprème u helpen en u heeft binnen 2 weken uw bedrukte heuptassen in huis! Heeft u uw bedrukte heuptassen sneller nodig? Vaak is dat te regelen in overleg! Vraag dus altijd naar de mogelijkheden!

Verschillende bedrukte heuptassen

Bedrukte heuptassen zijn er in veel verschillende varianten bij Suprème. Bij Suprème voeren wij niet alleen uw bestellingen door maar kijken wij ook wat het beste bij uw bedrijf past. Heeft u dus twijfels of wilt u een alternatief? Geen probleem! U kunt ons gerust bellen en gebruik maken van onze expertise!

Bedrukte heuptassen voor ieder budget!

We hebben voordelige bedrukte heuptassen maar ook luxe bedrukte heuptassen. Zo is er voor ieder wat wils! Een onbedrukte heuptas van Suprème heeft u al voor €2,15! Bent u benieuwd naar uw prijs inclusief bedrukking? Dit kunt u in stap 1 makkelijk zelf doen! Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook kunt u hier zien of u boven het minimaal te leveren aantal zit.

Bedrukte heuptassen bestellen

Bedrukte heuptassen bestellen? Bij Suprème kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. U volgt deze stappen na het selecteren van uw gewenste bedrukte heuptas:

-          U volgt het 3-stappenplan volgens de webshop

-          U klikt op: ‘offerte aanvragen’ of ‘bestelling plaatsen’

Heeft u, uw bedrukte artikelen besteld? Dan volgt er een digitaal voorstel en als dat is goedgekeurd gaat de bestelling in productie.

Niet gevonden wat u zocht?

Geen probleem! Suprème heeft genoeg alternatieven zoals:

-          Koffers;

-          Rugzakken;

-          Boodschappentassen.

Contact

Bij vragen of opmerkingen mag u altijd contact met ons opnemen! Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 078 48 1828 en via de mail op: info@supremerelatiegeschenken.be

Een korte vraag? Ook daarin kunnen wij voorzien! Tegenwoordig kunt u simpelweg met ons chatten via de webshop! Zo heeft u binnen enkele seconden antwoord op uw vraag en kunnen wij u nog sneller en beter van dienst zijn!