Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Lange hengsels (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (14)
 2. 4 tot 6 werkdagen (3)
 3. 5 tot 7 werkdagen (3)
 4. 8 tot 10 werkdagen (24)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
 6. 20 tot 25 werkdagen (11)
Minimale afname
 1. 25 (13)
 2. 50 (8)
 3. 100 (6)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (3)
 3. Microfibre (2)
 4. Overig (11)
 5. Polyester (28)
Bedrukking
 1. 1 kleur (48)
 2. 2 kleuren (32)
 3. 3 kleuren (22)
 4. 4 kleuren (21)
non woven tassen
 1. Middelzware kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (1)

Documententassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte documententassen weggeven

Gaat u veel langs bij klanten? Dan zijn bedrukte documententassen dé perfecte relatiegeschenken voor u en uw collega’s! Bedrukte documententassen stralen namelijk professionaliteit uit, en dat is belangrijk voor klanten. Zo geeft u ze het gevoel dat u een geloofwaardige reputatie heeft. Bedrukte documententassen geven daarnaast de indruk dat u goed voorbereidt bent. Al zit er maar 1 document in de documenttas, alles is bij elkaar gevoegd en u kunt makkelijk documenten terugvinden. Daarnaast promoot u op een subtiele wijze uw bedrijf.

Bedrukte documententassen in verschillende soorten en maten

Bedrukte documententassen zijn bij Suprème in verschillende soorten en maten te krijgen. We hebben bedrukte documententassen bijvoorbeeld in talrijke verschillende kleuren, maar ook het model verschilt per tas. De ene tas heeft een sportievere uitstraling, de andere heeft een luxere uitstraling. Het is handig om vooraf na te gaan welke documenttas het beste bij uw bedrijf past. Bent u bijvoorbeeld werkzaam bij een reisorganisatie, dan is het niet nodig om een luxe documententas te hebben. Een sportieve bedrukte documententas past dan veel beter bij de uitstraling van het bedrijf. Hetzelfde geldt als u in een formele branche werkzaam bent. Dan is het aan te raden uw zaken goed voor elkaar te hebben en een luxe documententas kan daaraan bijdragen. Ook de kleur van de bedrukte documententas kan uitmaken.

Bedrukte documententassen en levertijden

Bedrukte documententassen en andere bedrukte artikelen worden in principe binnen 2 weken geleverd. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de bedrukte artikelen sneller nodig heeft. Vaak is dat geen probleem bij Suprème en kunnen we veel voor u regelen.

Bestellen van bedrukte documententassen

Uw bedrukte documententassen bestellen? Dat is heel eenvoudig via de webshop. U kunt uw gewenste artikel aanvinken en vervolgens de stappen volgen. Bij stap 3 kunt u dan de bestelling plaatsen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst volgt er een digitaal voorstel. Is dit digitaal voorstel goedgekeurd, dan pas gaat de bestelling in productie.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze bedrukte documententassen? Neem contact op met onze medewerkers! Wij helpen u graag verder! Telefonisch zijn wij te bereiken via 078 48 1828. Via de mail kunt u ons bereiken op: info@supremerelatiegeschenken.be

Heeft u snel antwoord nodig? Dan mag u ook altijd met ons chatten! Wij zijn online van 08.30 tot 17.00. Zo heeft u binnen enkele seconden antwoord op uw vraag!

Vul uw bedrukte documententas!

Bedrukte documententassen kunnen prima worden gevuld met pennen, notitieblokken en sleutelhangers!