Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Regisseursstoel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bedrukte regisseursstoelen van Suprème Relatiegeschenken kunt u zowel per stuk als in grotere aantallen bestellen. Deze originele en opvallende promotieartikelen zijn één van de weinige promotieartikelen die u in zulke kleine aantallen kunt aanschaffen!

Regisseursstoelen | zakelijke contacten & particulieren

Een bedrukte regisseursstoel is een passend geschenk voor vele verschillende situaties. U kunt een dergelijke stoel immers gebruiken als promotiemateriaal op beurzen, open dagen, etc. en dus voorzien van uw bedrijfslogo. Maar u kunt deze ook personaliseren en zo een speciaal iemand in het zonnetje zetten wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een jubileum.

Regisseursstoelen kunnen per stuk aangeschaft worden en dus kunnen ook particulieren voor dit product bij Suprème Relatiegeschenken terecht.

De vele soorten stoelen

De webwinkel van Suprème Relatiegeschenken bevat meerdere soorten regisseursstoelen die verschillen op de volgende gebieden:

  • Aantal draagbare kilo’s
  • Materiaal
  • Kleur

Logischerwijs is de prijs afhankelijk van bovenstaande elementen en zal een stevig type meer kosten. Onze medewerkers zullen u bij de bestelling informeren over de mogelijkheden vertellen en afhankelijk van uw promotiedoel kunt u dan een passend besluit nemen.

Regisseursstoelen bedrukken

Een regisseursstoel kan bedrukt worden op de stoffen vlakken, en het meest gebruikelijke is om de rugleuning van een bedrukking te voorzien. Vaak adviseren wij u om de achterkant van het rugvlak te bedrukken zodat zoveel mogelijk mensen het bedrukte logo, naam, o.i.d. zien.

Maar wanneer u een dergelijke stoel speciaal voor promotie gebruikt, dan is het wellicht verstandig om beide zijdes te bedrukken en zo optimaal reclame te maken.

Regisseursstoelen bedrukken gebeurt dikwijls met een transferdruk die voor een uitstekende kwaliteit zorgt. Deze techniek geeft u tevens de mogelijkheid om een regisseursstoel full colour te bedrukken wat de stoel nog unieker maakt! Vanzelfsprekend gaat deze optie gepaard met een hoger prijskaartje.

Als u meer informatie wilt omtrent het bedrukken van de stoelen, dan kunt u ons bereiken via

Levertijd

Bedrukte relatiegeschenken in de vorm van deze speciale stoelen kunnen binnen zeer korte tijd bij u geleverd worden. Binnen 3 (volledige) werkdagen kunt u dit promotieartikel bij u op kantoor en/of thuis verwachten, zodat zelfs de last minute initiatieven uitgevoerd kunnen worden!

Meer soorten stoelen

Bekijk ook onze strandstoelen en overige stoelen!