Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (2)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Metaal (1)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (6)
 3. 3 kleuren (6)
 4. 4 kleuren (6)

Stoelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte stoelen zijn functionele en opvallende relatiegeschenken voor uw bedrijf. U kunt ze gebruiken in uw eigen bedrijf bijvoorbeeld in de wachtruimte of op kantoor. Maar u kunt de stoelen ook prima gebruiken voor op een beurs om wat extra aandacht te trekken, zodat de bezoekers naar uw stand toekomen. Als u een bijeenkomst heeft, kunt u alle bezoekers ook op uw eigen bedrukte stoelen plaats laten nemen. Dit geeft natuurlijk een ontzettende leuke uitstraling en men zal zich meteen gewaardeerd voelen. Uw bezoekers zullen blij verrast zijn en dit zal nog lang in het geheugen achterblijven.

Stoelen die bedrukt kunnen worden, zijn in verschillende uitvoeringen aanwezig in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Enkele voorbeelden zijn:

 • strandstoelen,
 • visstoelen,
 • regisseursstoelen,
 • fauteuils,
 • opvouwbare stoelen,
 • opblaasbare stoelen,
 • etc.

Een bedrukte stoel is toepasbaar voor iedere gelegenheid. Bijvoorbeeld een bedrukte regisseursstoel. Deze stoel kan per stuk bestelt worden en worden bedrukt met een logo of naam. Dit is ontzettend leuk voor een afscheid, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. Het is een cadeau dat praktisch kan worden bewaard, namelijk door hem in gebruik te nemen.

Bedrukte stoelen weggeven

Bedrukte stoelen weggeven kunt u zowel persoonlijk als per post. Suprème Relatiegeschenken biedt u zelfs de service om de stoelen voor u te versturen. Dit kan zowel naar hetzelfde adres als allerlei verschillende adressen. Wij nemen dus alle zorgen van u over.

Bedrukte stoelen als kerstpakket

Bedrukte stoelen zijn erg origineel om weg te geven als kerstgeschenk of toe te voegen aan een kerstpakket. Voor andere pakketten kunt u ook op de kerstpakkettenwebsite van Suprème Relatiegeschenken kijken; www.kerstpakketten-boer.nl

Stoelen bedrukken

Stoelen worden bedrukt met een transferdruk. Bij een transferdruk wordt de bedrukking met een stickervel aangebracht op de stoel. Een transferdruk kan zowel koud als warm gebeuren. Dit is een groot voordeel omdat het relatiegeschenk dan niet beschadigd wordt. Bij een regisseursstoel kunt u kiezen uit verschillende kleuren qua bedrukking. Bij alle andere stoelen wordt dit per uitvoering apart bekeken. Ook de grootte van de bedrukking kan per uitvoering verschillen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Meer stoelen

Bekijk ook onze regisseursstoelen met naam en strandstoelen met logo!