Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 4 tot 6 werkdagen (1)
  2. 8 tot 10 werkdagen (3)
Minimale afname
  1. 100 (1)
Materiaal
  1. Katoen (1)
  2. Polyester (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (4)
  2. 2 kleuren (4)
  3. 3 kleuren (4)
  4. 4 kleuren (4)

Zweetbandjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte zweetbandjes | Supremerelatiegeschenken.be

Een zweetbandje is een stukje stof wat u om uw pols of hoofd kunt dragen, de functie van dit stukje stof is om het zweet op een bepaalde plek van het lichaam te verwijderen. Zweetbandjes zijn vaak gemaakt van badstof, deze stof is absorberend en neemt daardoor het vocht goed op. Er zijn ook zweetbandjes die gemaakt zijn nylon of polyester, nylon wordt gebruikt omdat het elastisch is en gemakkelijk te dragen is en polyester is een sterke stof en gaat daardoor lang mee. Er zijn verschillende soorten zweetbandjes te verkrijgen, ze zijn dus gemaakt van diverse stoffen maar ze kunnen ook op verschillende manieren worden gedragen. Een zweetband voor om het hoofd en om de pols zijn erg populair en worden dan ook veel gebruikt bij het sporten, of het nou recreatief is of professioneel.

Een relatiegeschenk is de perfecte uitkomst om zo uw relaties of klanten te bedanken voor de fijne samenwerking. Ook kunt u doormiddel van relatiegeschenken of promotieartikelen de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten, u kunt geschenken dan uitdelen aan potentiele klanten of een bepaalde doelgroep. Een zweetbandje als promotieartikelen doet het altijd goed en al helemaal als deze ook nog eens bedrukt is met het logo van uw bedrijf of een bepaalde tekst. U kunt helemaal zelf bepalen welke opdruk erop komt en in welke kleuren dit erop komt te staan. Zo heeft u altijd een uniek geschenk en ook iets waar mensen wat aan hebben en wat ze kunnen gebruiken.

Diverse bedrukte zweetbandjes te verkrijgen in de webshop

In het ruime assortiment van Supremerelatiegeschenken.be vindt u deze handige zweetbandjes die te verkrijgen zijn in diverse kleuren en maten. Zo hebben we zweetbanden die om het hoofd kunnen worden gedragen, maar ook polsbandjes die het zweet op kunnen nemen. U heeft een keuze uit veel verschillende kleuren, zoals rood, blauw, paars, zwart, wit, geel en ga zo maar door. Het ene zweetbandje is een simpel model en de andere heeft een handige rits waar iets in kan worden gedaan, erg handig voor een sleutel of wat geld. Een extra toevoeging aan het zweetbandje geven door middel van bijvoorbeeld uw logo, dat kan heel eenvoudig in onze webshop. Als een zweetbandje regelmatig wordt gebruikt wordt niet alleen de drager iedere keer herrinnerd aan uw bedrijf, ook mensen om diegene heen zullen het meekrijgen en zo creëert u een groot bereik.

Ruim aanbod aan promotieartikelen

In onze webshop zijn verschillende promotieartikelen te vinden die u helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Ook kunt u doormiddel van onze promotieartikelen of relatiegeschenk uw klanten en relaties bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in het bedrijf. Kies bijvoorbeeld uit een mooie tas of een handige powerbank die tegenwoordig eigenlijk niet meer te missen is met alle smartphones. U kunt eenvoudig online onze relatiegeschenken en promotieartikelen bestellen en deze veilig afrekenen. Bekijk snel ons ruime assortiment en wacht niet langer met het bestellen van de beste geschenken voor iedere gelegenheid.