Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Kunststof (3)
 3. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)

Verrekijkers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte verrekijkers zijn bekende relatiegeschenken en zijn al jarenlang te vinden binnen het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Bedrukte verrekijkers zijn niet alleen erg leuk om te ontvangen voor volwassenen, maar ook voor kinderen zijn verrekijkers leuk speelgoed. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u bij ieder relatiegeschenk een assortiment met verschillende kwaliteiten. Dit is bij de verrekijkers met bedrukking dan ook niet anders. U kunt in de webshop terecht voor bedrukte verrekijkers om te gebruiken als promotieartikel, deze zijn goedkoop en kunnen snel en in grote getalen worden geleverd. Daarnaast kunt u ook terecht voor een verrekijker met bedrukking die u graag wilt vergeven aan een vaste relatie en die dus meer kwaliteit vergt.

Verrekijkers bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam!

Verrekijkers bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam zullen veel worden gebruikt en ook door veel mensen worden gezien. De bedrukte verrekijkers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om dieren in de natuur te spotten, maar ook om iets ver weg meer gedetailleerd te maken. De meeste verrekijkers zijn zwart, maar er zijn ook modellen met andere kleuren, zoals:

·      grijs;

·      rood;

·      blauw.

Verrekijkers bedrukken

Het bedrukken van verrekijkers gebeurt op het midden van de verrekijker, ook wel de kast genoemd. Daarnaast is het ook mogelijk om een bedrukking aan te brengen op de verpakking van de verrekijker. Bij de meeste modellen is de keuze geheel aan u, maar bij sommige modellen is alleen één van de twee opties een mogelijkheid. Uiteraard kunt u altijd terecht bij het team van Suprème Relatiegeschenken, maar u kunt ook informatie vinden in de webshop. Er kan een logo of een bedrijfsnaam worden aangebracht, maar vaak behoort een combinatie van beide ook zeker tot de mogelijkheden.

Contact met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken

Contact met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken is erg eenvoudig. U kunt namelijk iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur vrijblijvend contact opnemen. U kunt gerust vragen naar prijzen en mogelijkheden, zonder dat u een verplichting aangaat 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat.

Ook andere outdoor relatiegeschenken!

Bij Suprème vindt u ook andere outdoor relatiegeschenken die kunnen worden bedrukt, namelijk: bidons, picknicksets en voetballen!