Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (3)
 2. 4 tot 6 werkdagen (6)
 3. 8 tot 10 werkdagen (31)
 4. 10 tot 15 werkdagen (3)
 5. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (7)
 3. 100 (6)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (12)
 3. Leer (1)
 4. Metaal (8)
 5. Microfibre (3)
 6. Neoprene (1)
 7. Overig (18)
 8. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (43)
 2. 2 kleuren (32)
 3. 3 kleuren (28)
 4. 4 kleuren (28)
 5. Fullcolor (4)
Soorten reisartikelen
 1. Bagagewegers (6)
 2. Reisportefeuilles (4)
 3. Reissets (8)
 4. Reiswekkers (2)
 5. Stekkers en adapters (5)

Reis accessoires

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte reis accessoires zijn het hele jaar door geschikt om weg te geven. Veel mensen gebruiken ze en ze kunnen dan eigenlijk ook niet ontbreken tijdens een vakantie of een weekendje weg. Reis accessoires met bedrukking zijn, eenmaal in gebruik, vaak standaard producten die mee worden genomen in de koffer of tas.

Bedrukte reis accessoires zijn in verschillende varianten te verkrijgen en misschien is dat ook juist wel het leuke aan deze groep met relatiegeschenken. U kunt iets vinden dat bij uw bedrijf past, maar ook binnen uw budget valt. Bedrukte reis accessoires die u bij Suprème Relatiegeschenken kunt bestellen zijn bijvoorbeeld:

 • Oogmaskers;
 • Kofferlabels;
 • Reisadapaters;
 • Paspoorthoezen;
 • Reismap.

Bedrukte reis accessoires zijn leuke relatiegeschenken om uw bedrijf extra te promoten, maar ook om vaste relaties en medewerkers te bedanken voor de samenwerking en/of hun inzet. De bedrukte reis accessoires zullen met open armen worden ontvangen, omdat ze eigenlijk bij iedereen wel van pas komen.

Reis accessoires bedrukken

 

Reis accessoires bedrukken gebeurt op verschillende manieren, dit komt vooral omdat de vele reis accessoires van verschillende materialen zijn gemaakt en ook verschillende groottes hebben. Op de website van Suprème kunt u alle bedrukkingstechnieken bekijken en bij de reis accessoires maken wij vooral gebruik van:

 • Zeefdruk;
 • Transferdruk;
 • Tampondruk.

Het bedrukken van een reis accessoire gebeurt veelal met een logo, maar kan uiteraard ook met een bijpassende afbeelding of alleen uw bedrijfsnaam. U kunt de bedrukking uploaden in de webshop, wanneer u de bestelling plaatst, maar u kunt deze ook naar ons per mail sturen. Wanneer u graag eerst een vrijblijvende offerte wil ontvangen is dit ook mogelijk. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen via de webshop, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen of via de chat.

Nederland & België

Suprème Relatiegeschenken levert geschenken in Nederland en België en daarom hebben wij twee websites met daarin een webshop waarop de reis accessoires met bedrukking gemakkelijk te bestellen zijn. U kunt ook mailen naar één van onze e-mailadressen: info@supremerelatiegeschenken.nl of info@supremerelatiegeschenken.be. Bellen kan vanuit Nederland naar 074 – 24 24 757 en vanuit België naar 024 – 00 14 88.

Meer dan reis accessoires alleen!

Kijk ook eens naar onze outdoor accessoirestassen en weer & tijd artikelen.