Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Soorten koeltassen
 1. Rugzak (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (2)
 3. 5 tot 7 werkdagen (1)
 4. 8 tot 10 werkdagen (10)
 5. 10 tot 15 werkdagen (2)
 6. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Acryl (3)
 2. Fleece (2)
 3. Hout (1)
 4. Overig (2)
 5. Pet-recyclebaar (1)
 6. Polyester (10)
Bedrukking
 1. 1 kleur (20)
 2. 2 kleuren (14)
 3. 3 kleuren (14)
 4. 4 kleuren (14)
 5. Fullcolor (1)

Picknicksets

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Picknicksets met bedrukking gewoon online bestellen? Dat kan in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Een bedrukte picknickset is erg origineel om te vergeven aan uw relaties en klanten. Bij dit relatiegeschenk moet u echter uw eigen medewerkers ook niet vergeten, aangezien ook zij verblijdt kunnen worden met een bedrukte picknickset. Het is ook een toepasselijk kerstgeschenk om te vergeven, zowel aan uw medewerkers als uw relaties.

Een bedrukte picknickset is meestal verpakt in een tas of in een mand. De inhoud verschilt sterk, omdat dit ook van de prijs afhankelijk is. Bij de ene bedrukte picknickmand vindt u servies en een kleed, terwijl u bij een andere picknickmand met bedrukking ook een koeltas vindt en een speciale flessenkoeler. U kunt allerlei kanten uit met dit veelzijdige geschenk en de inhoud goed afstemmen op uw doelgroep. Tegelijk kunt u rekening houden met uw budget.

Bedrukte picknicksets vergeven

Bedrukte picknicksets vergeven is vrij gemakkelijk. Vrijwel iedereen zal erg blij zijn met de ontvangst van dit artikel. U kunt het bedrukte geschenk koppelen aan een speciale actie, of verloten. Een andere mogelijkheid is ook om het geheel te gaan versturen tijdens een jubileum of een andere speciale mijlpaal. Een bedrukte picknickset is ook altijd erg leuk te combineren met andere bedrukte relatiegeschenken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • Bedrukte fleecedeken;
 • Koeltas met bedrukking;
 • Parasol bedrukt;
 • Bedrukte stoelen.

Picknicksets met bedrukking

Picknicksets bedrukken gebeurt vaak op de verpakking waarin al het servies is verpakt, dus de mand of de tas. Wilt u echter groot uitpakken, dan kunnen ook alle losse artikelen in de tas/mand apart worden bedrukt met uw logo/bedrijfsnaam. Dit betekent dus onder andere:

 • Bedrukte borden;
 • Messen met bedrukking;
 • Glazen met logo.

Bedrukte picknicksets bieden verscheidene mogelijkheden aan uw bedrijf. Voor meer informatie over ons assortiment met bedrukte picknickmanden, of over de bedrukkingsmogelijkheden verwijzen wij u graag door naar één van onze persoonlijke medewerkers. Zij staan u graag te woord en helpen u waar mogelijk.

Iets anders?

Kijk eens naar iets anders, zoals: spellen & kinderen, pennen & potloden of computer & telefonie.