Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. In overleg (4)
  2. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
  1. 50 (1)
Materiaal
  1. Overig (5)
Bedrukking
  1. (4)
  2. Fullcolor (4)

Medailles & bekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Medailles en bekers zijn leuke relatiegeschenken om te gebruiken tijdens evenementen of bijeenkomsten waar een wedstrijd aan vast zit. Natuurlijk zijn het ook leuke relatiegeschenken om weg te geven zonder wedstrijdelement. 

Medailles en bekers kunnen worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Het is leuk om alle deelnemers een presentje te geven voor hun inzet. Dit kunt u natuurlijk ook doen aan het einde van een bijeenkomst. Het is ook leuk om uw vaste relatie door middel van een medaille of beker te bedanken voor de fijne samenwerking. 

Er zijn verschillende soorten medailles en bekers. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit trofeeën, verschillende kleuren medailles, medaille aan een sleutelhanger, etc. 

Medailles en bekers bedrukken 

Medailles en bekers kunnen worden bedrukt door middel van een gravering. Bij een gravering wordt de bovenste laag van de medaille of beker weggebrand door een laserstraal. Er kan geen kleur worden gekozen bij een gravering. De kleur die de gravering krijgt is dezelfde kleur als de ondergrond van de medaille of beker. 

Het is leuk om bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf en een jaartal op de beker of medaille te graveren. U kunt er ook voor kiezen om er een naam in te laten graveren.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. 

Ook iets voor u?

Heeft u onze andere sport artikelen, zomer en strand artikelen en handdoeken al gezien?