Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (6)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (6)
 2. 50 (4)
 3. 100 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (2)
 2. Katoen (1)
 3. Metaal (3)
 4. Overig (6)
 5. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (15)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)

Barbecue

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Barbecue producten om te bedrukken zijn ontzettend populair. In de zomermaanden is de barbecue niet weg te denken uit Nederland en ook in de wintermaanden is de barbecue vaak aanwezig bij feestjes en andere gelegenheden. In Nederland houden we van barbecueën en daarbij zijn goede bedrukte barbecue producten natuurlijk zeer welkom. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u terecht voor een gevuld assortiment met barbecue producten die kunnen worden bedrukt. Het is dan ook erg leuk om deze te vergeven aan vaste relaties of om gewoon cadeau te doen aan uw klanten bij aankoop van bepaalde producten of aan nog onbekende personen voor uw bedrijf, ter verhoging van uw naamsbekendheid.

Barbecue producten om te bedrukken

Barbecue producten om te bedrukken zijn zeer wisselende relatiegeschenken. Een barbecue vergt namelijk meerdere accessoires om tot een goed eindresultaat te komen en het vlees goed gaar te krijgen. Wij begrijpen dat ieder bedrijf een ander budget heeft en daarom vindt u in het assortiment verschillende barbecueproducten voor verschillende prijzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

·      spatel;

·      set met spatel, vleesvork en mes;

·      kleine barbecue;

·      aansteker voor de barbecue.

Alle barbecue producten kunnen bij Suprème Relatiegeschenken van een bedrukking worden voorzien. Uiteraard verschilt per product de positie van deze bedrukking en ook de grootte. Tijdens uw bestelling kunt u de bedrukking die u wenst gemakkelijk duidelijk maken aan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. U kunt namelijk aangeven hoeveel kleuren u wenst, maar ook of u graag een tekst of een logo bedrukt wil hebben. Vervolgens kunt u ook nog eens een keuze maken tussen verschillende bedrukkingstechnieken.

Het bedrukken van barbecue producten

Het bedrukken van barbecue producten is bij Suprème Relatiegeschenken dus erg eenvoudig, zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen. Nadat u de bestelling heeft ingevoerd gaan de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken direct voor u aan het werk. Zij gaan dan namelijk een digitale proefdruk voor u ontwerpen, welke u per mail krijgt toegestuurd. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken, ook wanneer u geen bestelling heeft geplaatst en gewoon wat extra informatie wenst. Dit is mogelijk via:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat.

Nog veel meer originele relatiegeschenken!

Bij Suprème vindt u nog veel meer originele relatiegeschenken, zoals golfartikelen, picknicksets en verrekijkers.