Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (8)
 2. 4 tot 6 werkdagen (4)
 3. 5 tot 7 werkdagen (2)
 4. 8 tot 10 werkdagen (8)
 5. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (3)
 2. 50 (2)
 3. 100 (6)
Materiaal
 1. Hout (12)
 2. Kunststof (4)
 3. Leer (2)
 4. Metaal (1)
 5. Non woven (1)
 6. Nylon (1)
 7. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (22)
 2. 2 kleuren (16)
 3. 3 kleuren (14)
 4. 4 kleuren (13)
 5. Fullcolor (2)

Spellen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte spellen is een geschenk met bijna het ruimste assortiment en verscheidenheid. Spellen kunnen namelijk heel veel verschillende artikelen zijn. Overeenkomsten zijn echter wel:

 • met één of meer personen te spelen;
 • leuke en gezellige bezigheid;
 • er komt een winnaar of winnaars uit (mocht er in teams worden gespeeld).

Een bedrukt spel levert dus een hoop plezier op, dat komt natuurlijk allereerst al omdat een spel meestal met meerdere mensen wordt gespeeld. Dit brengt een hoop gezelligheid, vaak ontstaat er ook een gezonde sportiviteit doordat iedereen graag wil winnen. Elk spel heeft een verschillende speeltijd, meestal kan de speeltijd zo lang worden gemaakt als is gewenst.

Bedrukte spellen | soorten

Bedrukte spellen zijn dus te verkrijgen in veel verschillende soorten. Dan is er vaak het probleem dat het assortiment té breed is. Vaak weet men dan niet meer wat de beste keuze is, en is er veel twijfel. Allereerst adviseren wij altijd om na te gaan welke doelgroep u wilt bereiken. Hierdoor kunnen er al veel spellen met eventuele bedrukking worden weggestreept. Daarna adviseren wij om een spel te kiezen dat bij uw bedrijf past, u moet er zelf achter staan.

Een bedrukt spel kan dus worden besteld in veel vormen, maten en andere. Voorbeelden van bedrukte spellen die u bij ons kunt bestellen zijn:

 • frisbees
 • bordspellen
 • domino
 • sleeën
 • sneeuwbalmaker
 • jeu de boules
 • dart

Bedrukte spellen kunnen altijd worden weggegeven, omdat er altijd mee gespeeld kan worden. Dit kan dus op beurzen, tijdens feestdagen, netwerkbijeenkomsten, etc. Kleinere spellen kunnen zelfs per post worden opgestuurd! 

Spellen bedrukken

Spellen bedrukken kan dan door de variatie met verschillende technieken. U kunt ervoor kiezen om een logo, bedrijfsnaam, gegevens en andere te bedrukken. De hoeveelheid hangt af van de grootte van het geschenk. Mocht er namelijk teveel worden bedrukt op een geschenk dan wordt het aanzicht warrig, wat zonde is.

Suprème Relatiegeschenken adviseert graag, ook op maat. Hierdoor weet u precies wat het geschiktste is voor uw bedrijf.Neem contact op via

Meer leuke geschenken

Voor andere leuke geschenken kunt u kijken bij tekenen & kleurenbaby artikelen en knuffels.