Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (1)
 3. Papier (6)
 4. Polyester (1)
Bedrukking
 1. (6)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (1)
 4. 3 kleuren (1)
 5. 4 kleuren (1)
 6. Fullcolor (6)

Speelkaarten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte speelkaarten bestaan ,zoals iedereen eigenlijk wel weet, uit vier verschillende soorten. Namelijk harten, klaver, ruiten en schoppen. Schoppen en klaver zijn zwart, terwijl harten en ruiten rood gekleurd zijn. Zo zijn ze goed uit elkaar te houden, waardoor er makkelijk gespeeld kan worden.

Met bedrukte speelkaarten kunnen verschillende spellen worden gespeeld. Hierdoor is dit geschenk ook geschikt voor alle leeftijden. Spellen die met de bedrukte speelkaarten gespeeld kunnen worden, zijn:

 • klaverjas
 • hartenjagen
 • pesten
 • duizenden
 • jokeren
 • eenendertigen

Bedrukte speelkaarten uitdelen

Bedrukte speelkaarten kunnen zeer goed worden uitgedeeld, natuurlijk om de reden die wij hierboven al eerder hebben vermeld. Er zijn verschillende spelletjes mogelijk, waardoor het geschikt is voor alle leeftijden. Je kunt de spellen met de bedrukte speelkaarten namelijk zo moeilijk maken als je zelf wilt. 

Speelkaarten met bedrukking zijn leuk om toe te voegen aan bijvoorbeeld een Kerstpakket. Speelkaarten zijn namelijk zeer toepasselijk voor de gezellige kerstavonden. Eigenlijk kunnen ze het hele jaar door worden weggegeven, ook op beurzen en andere gelegenheden in die trant.

Speelkaarten met bedrukking zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een set met alleen een plastic verpakking, maar ook sets met een doosje om de kaarten in te bewaren. De kwaliteit van het papier waarvan het geschenk gemaakt is, kan ook verschillen.

Speelkaarten bedrukken

Speelkaarten bedrukken kan op verschillende plekken op het geschenk. De gehele achterkant kan bedrukt worden naar eigen wens. Denk aan verschillende kleuren en motieven. De ‘’speelkant’’ kan ook nog klein bedrukt worden, bijvoorbeeld met alleen een naam of een website. Natuurlijk kan de eventuele verpakking ook prima bedrukt worden.

Bij het bedrukken van speelkaarten is het kleurgebruik erg belangrijk. Mooie kleuren zorgen namelijk voor een goede uitstraling die niet snel vergeten zal worden. Kleuren die u kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur of een kleur uit uw huisstijl dat herkenbaar is.

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag advies op maat, zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via

Andere artikelen

Bekijk ook al onze andere artikelen die bedrukt kunnen worden: spellen, baby artikelen en knuffels.