Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 50 (2)
 2. 100 (1)
Materiaal
 1. Non woven (1)
 2. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (3)
 4. 4 kleuren (3)

Speelgoed

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Speelgoed met een bedrukking is een zeer slimme keuze om uw bedrijf eens op een andere manier in het zonnetje te zetten. Met bedrukt speelgoed weet u zeker dat zich voldoende afnemers zullen melden om het bedrukte speelgoed in ontvangst te nemen. Het gaat namelijk om een relatiegeschenk dat bij jong en oud in de smaak valt en waarbij de keuze natuurlijk al snel gemaakt is door het nieuwe bestelsysteem van Suprème Relatiegeschenken. U kunt het bedrukte speelgoed namelijk gemakkelijk vergelijken in prijs, maar kunt ook alle bedrukkingstechnieken bekijken. Daarnaast kunt u de bedrukkingswensen ook al doorgeven voor op het speelgoed.

Speelgoed bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Speelgoed bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is een slimme en voordelige keuze. U heeft namelijk de keuze uit een breed assortiment met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Het bedrukte speelgoed kunt u vervolgens gebruiken voor vele gelegenheden. U kunt één soort bedrukt speelgoed bestellen in de webshop van Suprème Relatiegeschenken, maar u kunt ook meerdere soorten bedrukt speelgoed bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Zo heeft u voor ieder evenement verschillend bedrukt speelgoed en kunt u dit goed afstemmen op de doelgroep. Bedrukt speelgoed omvat verscheidene producten, waaronder:

·      badminton;

·      voor op het strand;

·      voor in de winter;

·      beachball set.

Het bedrukken van speelgoed

Het bedrukken van speelgoed is mogelijk op meerdere manieren. Elk soort speelgoed heeft een eigen bedrukkingstechniek die het beste past. Suprème Relatiegeschenken heeft het al makkelijk voor u gemaakt, door de bedrukkingstechnieken die mogelijk zijn alvast op te nemen in het bestelsysteem. Vervolgens hoeft u dus alleen nog maar aan te geven of u tekst, een logo of een combinatie van beide wil bedrukken. Het bedrukken kan met kleur, maar is ook mogelijk in zwart wit. De bal voor het bedrukken van het speelgoed ligt geheel bij u, maar u kunt uiteraard altijd gebruik maken van de expertise van de medewerkers van Suprème Relatiegeschenken. U kunt iedere werkdag contact met hen opnemen:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat.

Ook nog veel andere producten om te bedrukken!

Bij Suprème vindt u nog veel meer producten om te bedrukken, zoals: caps, snoeppotten en frisbees. Kijk daarom gerust eens verder!