Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. In overleg (12)
Minimale afname
  1. 25 (2)
Materiaal
  1. Overig (1)
  2. Pluche (2)
  3. Polyester (11)
Bedrukking
  1. 1 kleur (14)
  2. 2 kleuren (6)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Knuffels

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte knuffels zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Met de bedrukte knuffels bereikt u ook de jongste doelgroep op een gemakkelijke manier. Natuurlijk zijn de bedrukte knuffels niet alleen geschikt voor kleinere kinderen, maar kunt u ook andere personen zeker verblijden. Uw logo is gemakkelijk aan te brengen op de knuffels en het team van Suprème Relatiegeschenken weet zeker dat u deze bedrukte knuffels snel kunt vergeven!

De bedrukte knuffels van Suprème Relatiegeschenken

De bedrukte knuffels van Suprème Relatiegeschenken zijn erg leuk, maar ook voor een goede prijs te verkrijgen. Door de verschillende figuren waarin de knuffels te verkrijgen zijn, kunt u een figuur uitkiezen dat past bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan:

·      een gorilla;

·      een kikker;

·      een beer;

·      een leeuw;

·      een rendier;

·      een konijn.

De knuffels met bedrukking zijn daarnaast ook nog eens in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor u ze goed kunt laten matchen met de huisstijl van uw bedrijf. Natuurlijk denken de medewerkers van het team van Suprème Relatiegeschenken ook graag met u mee over de mogelijkheden met bedrukte knuffels binnen uw bedrijf.

Het bedrukken van de knuffels

Het bedrukken van de knuffels gebeurt veelal op een kaartje dat is bevestigd aan de knuffel zelf. Dit is een veilige manier van bedrukken, vooral wanneer de knuffels in gebruik worden genomen door kinderen. Er is dan namelijk geen enkele mogelijkheid dat er gevaarlijke situaties optreden met de bedrukking en de knuffel. Door deze slimme en veilige manier van bedrukken zal men uw bedrijf nog meer waarderen. Wanneer u toch wenst om de knuffels zelf wel van een bedrukking te voorzien, dan adviseren wij altijd een borduring. Doordat het logo of de bedrijfsnaam dan wordt geborduurd, word deze echt bevestigd aan de knuffel zelf en wordt deze er dus niet opgeplakt.

Onze medewerkers vertellen u graag nog veel meer over het bedrukken van knuffels en u kunt daarom ook iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bij hen terecht, via:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat.

Ook nog op zoek naar andere geliefde relatiegeschenken?

Bent u ook nog op zoek naar andere geliefde relatiegeschenken? Zoek niet verder en bekijk onze post-it’s, lippenbalsem en metalen sleutelhangers!