Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (1)
Minimale afname
  1. 25 (1)
Materiaal
  1. Overig (1)
  2. Polyester (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (2)
  2. 2 kleuren (1)
  3. 3 kleuren (1)
  4. 4 kleuren (1)

Kinderrugzakken

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kinderrugzakken laten bedrukken bij Supreme

Een relatiegeschenk waarbij u niet één maar twee partijen blij mee maakt is een bedrukte kinderrugzak of draagzak. De rugzak of tas doet u cadeau aan een relatie met kinderen, deze zal vervolgens zijn of haar kind of kinderen hier ook heel erg blij mee maken. Het relatiegeschenk zorgt daarnaast voor ontzettend veel promotie. Een rugzak of draagtas komt bij ieder kind enorm van pas wanneer kinderen spullen zoals knuffels, speelgoed of wat te drinken mee willen nemen. De rugzak heeft een groot drukvlak waardoor uw bedrijfsnaam of logo duidelijk in het zicht is wanneer deze op de tas wordt gedrukt. Kinderen en hun ouders komen op veel verschillende plekken waardoor de rugzak door veel personen wordt gezien. Dit betekent alleen maar reclame voor uw bedrijf. Uw relatie zal tevens aan uw bedrijf worden herinnerd wanneer deze de rugzak of draagtas voor het kind inpakt. Een bedrukte kinderrugzak als relatiegeschenk biedt zoals u leest vele voordelen!

Bedrukte kinderrugzakken online bestellen

In de webshop van Supremerelatiegeschenken.be bieden wij u verschillende kindertassen die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. U kunt kiezen voor een kinderrugzak of kinderdraagtas. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de verschillende producten kunt u nog kiezen voor verschillende kleuren en de bedrukking. U kunt op de tas of logo of bedrijfsnaam laten drukken maar ook andere bedrukkingen in verschillende kleuren zijn mogelijk. Door kleur maakt u de tas ook aantrekkelijk voor kinderen om te gebruiken. Wij kunnen de rugzak of tas voor u custom made bedrukken. Hierbij is het mogelijk om de afmeting, het materiaal en de kleur zelf te kiezen. Wanneer u denkt custom made bedrukking geven wij u hierover graag passend advies. Producten met custom made bedrukking hebben mogelijk een wat langere levertijd. Wanneer u keuze heeft gemaakt uit het soort product, de bedrukking en het aantal producten zal uw bestelling door Supreme Relatiegeschenken in orde worden gemaakt en zo snel als mogelijk aan u worden geleverd.

 

Ruim aanbod aan de leukste relatiegeschenken

Naast kinderrugzakken en draagtassen treft u op Supremerelatiegeschenken.be nog een ruim assortiment aan andere relatiegeschenken voor kinderen. Zo bieden wij onder andere kinderkleding, spellen, ballen en accessoires die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam. Deze relatiegeschenken zijn geschikt voor uw relaties die kinderen hebben. Natuurlijk bestaat ons assortiment niet enkel uit producten voor kinderen, u kunt bij ons ook terecht voor vele andere soorten relatiegeschenken. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het, alle geschenken zijn te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Voor advies of vragen kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.