Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (2)
Materiaal
 1. Katoen (1)
 2. Siliconen (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (1)
 3. 2 kleuren (1)
 4. 3 kleuren (1)
 5. 4 kleuren (1)
 6. Fullcolor (1)

Baby artikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte babyartikelen zijn natuurlijk tijdloze geschenken, die altijd kunnen worden gebruikt. Dit maakt de geschenken zo geliefd bij vele verschillende mensen. Ze kunnen namelijk gerust een langere tijd worden gebruikt. 

Bedrukte babyartikelen voor uw relaties 

Bedrukte babyartikelen kunnen eigenlijk op veel verschillende momenten en manieren worden weggegeven. Als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een winkel dat baby gerelateerde producten verkoopt, kunt u een geschenk bedrukt met uw eigen naam verloten of cadeau doen bij bepaalde aankopen. Natuurlijk is een spaaractie voor de bedrukte babyartikelen ook zeer geschikt. 

Babyartikelen met bedrukking zijn natuurlijk ook zeer toepasselijk in alle overige bedrijven. Binnen elk bedrijf komen namelijk zwangerschappen voor bij medewerkers. Hierbij wordt meestal meteen aan vrouwen gedacht, maar denk ook aan alle aanstaande vaders. Als de baby geboren is, komt het erg betrokken over als u een geschenk heeft voor vader of moeder. Als dit geschenk dan ook nog eens bedrukt is met het logo of bedrijfsnaam van uw bedrijf is het helemaal leuk om weg te geven. 

Bedrukte babyartikelen kunnen ook zeer goed worden gebruikt bij beurzen. Denk aan baby- en kinderbeurzen en dergelijke. Bij deze beurzen worden bedrukte babyartikelen altijd erg op prijs gesteld. Niet alleen zullen deze geschenken veel waardering opleveren, ook zullen ze veel gebruikt gaan worden. 

Babyartikelen met bedrukking | de vele soorten 

Babyartikelen met bedrukking zijn er in veel verschillende soorten. Bij babyartikelen met een bedrukking, kunt u denken aan: 

 • slabbetjes,
 • spenen,
 • knuffels,
 • spaarpotten,
 • rompertjes. 

Babyartikelen bedrukken 

Babyartikelen kunnen ,zoals we hierboven al eerder vermeld hebben, bedrukt worden met een logo of bedrijfsnaam. Dit is de meest toepasselijke soort bedrukking bij deze geschenken. Als u eenmaal de bedrukking naar wens hebt gekozen, gaan wij voor u kijken hoe deze bedrukking het beste op het geschenk zelf kan worden bedrukt. We gaan hiervoor verschillende technieken, met verschillende eigenschappen langs. Technieken die wij gebruiken zijn: zeefdruk, tampondruk en transferdruk.

Voor meer informatie over babyartikelen of over onze andere geschenken kunt u altijd contact opnemen via

Meer kindergeschenken 

Wij bieden ook geschenken aan voor de wat grotere kinderen, kijk eens bij tekenen & kleuren, kinderparaplu’s en kinderrugzakken.