Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (5)
 2. 8 tot 10 werkdagen (46)
 3. 10 tot 15 werkdagen (6)
 4. 15 tot 20 werkdagen (2)
 5. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Glas (10)
 2. Kunststof (7)
 3. Metaal (4)
 4. Overig (11)
 5. Papier (27)
Bedrukking
 1. (30)
 2. 1 kleur (23)
 3. 2 kleuren (22)
 4. 3 kleuren (22)
 5. 4 kleuren (22)
 6. Fullcolor (30)
Soorten snoepgoed
 1. Drop (2)
 2. Kauwgom (2)
 3. Pepermunt (1)
Inhoud snoeppotten
 1. 0 tot 1 liter (3)
 2. 1 tot 2 liter (1)

Snoep

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Het bedrukken van snoep is in allerlei vormen mogelijk. Bij Suprème Relatiegeschenken hebben we een ontzettend groot assortiment in snoep. U vindt bij ons allerlei verschillende soorten snoep, waaronder: 

·      pepermunt;

·      drop;

·      chocolade;

·      zuurtjes;

·      kauwgom;

·      fruitsnoep;

·      oudhollands snoep. 

Snoep met een bedrukking is een lekkernij om weg te geven op allerlei momenten. Bedrukte snoep komen we veel tegen op beurzen, er kan immers meteen een gesprek worden aangeknoopt wanneer er snoep wordt vergeven. Daarnaast staat uw bedrukking op het snoep, waardoor men ook dit niet meer snel zal vergeten. Een goede eerste indruk is hierdoor al snel gemaakt. Bedrukt snoep is echter niet alleen geschikt voor het gebruik op beurzen, maar ook nog voor allerlei andere doeleinden. Een snoeppot gevuld met snoep behoort namelijk ook tot de mogelijkheden en deze kan overal worden neergezet. Verblijdt uw medewerkers allemaal met een eigen persoonlijke snoeppot met bedrukking en gevuld met snoep naar keuze. U kunt uiteraard ook vaste relaties en goede contacten verblijden met een bedrukte snoeppot gevuld met snoep. Wanneer u kiest voor een bedrukte snoeppot, hoeft het snoep hierin niet perse te worden bedrukt. Uiteraard is dit wel mogelijk en de keuze is dan ook geheel aan u. 

Snoep van een bedrukking voorzien

Snoep bedrukken kan met meerdere kleuren en naar een ontwerp dat u ons zelf heeft toegestuurd of dat onze ontwerpafdeling naar uw wens heeft gemaakt. Wij zullen u altijd vooraf adviseren over de mogelijkheden voor het snoep dat u heeft uitgekozen. U begrijpt dat een klein doosje met mintjes minder groot kan worden bedrukt dan een pakje met kauwgom. De webshop geeft dan ook vrijwel altijd de drukafmeting aan en mochten wij zien dat er teveel details zijn gebruikt, die misschien onleesbaar worden tijdens het drukken, dan zullen wij dit ook altijd aangeven. Het bedrukken van het snoep gebeurt daarnaast ook alleen na uw toestemming. Wij maken altijd een digitaal voorstel van het snoep dat u heeft uitgekozen en de bedrukking die u wenst. Na uw akkoord gaan wij het snoep ook daadwerkelijk bedrukken. 

Contact met Suprème

Contact opnemen met Suprème kan via:

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Neem meteen een kijkje bij ons snoep!

Neem meteen een kijkje bij chocolade, drop en kauwgom!