Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 8 tot 10 werkdagen (36)
 3. 10 tot 15 werkdagen (15)
 4. 15 tot 20 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (6)
 2. Metaal (4)
 3. Overig (5)
 4. Papier (15)
Bedrukking
 1. (19)
 2. 1 kleur (26)
 3. 2 kleuren (25)
 4. 3 kleuren (24)
 5. 4 kleuren (24)
 6. Fullcolor (28)
Soorten snoepgoed
 1. Pepermunt (30)

Pepermunt

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Pepermunt is gemakkelijk te gebruiken als promotie artikel, het wordt door bijna iedereen gegeten en het geeft een lekkere frisse smaak in je mond. Het is een artikel dat je eigenlijk altijd weg kunt geven, op een beurs, tijdens een gesprek, etc.

Je kunt de rolletjes pepermunt in een mooie snoep pot aanbieden en deze bijvoorbeeld bij je eigen receptie neerzetten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze snoep pot gevuld met pepermunt weg te geven. De snoep pot kan eventueel apart worden bedrukt met uw logo/bedrijfsnaam. Dit is een extra geschenk dat u eigenlijk weggeeft en dat de ontvanger nog lang kan gebruiken. Hij kan immers steeds weer opnieuw gevuld worden.

Soorten pepermunt

Er zijn veel verschillende soorten pepermunt. Niet alleen de smaak verschilt, maar ook de verpakking van de pepermunt. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u kiezen uit A-merk pepermunt zoals King. Tevens hebben we verschillende soorten verpakkingen zoals; een rolletje met 9 of 13 pepermuntjes, een kartonnen huls met 2 pepermuntjes, een doosje met 4 pepermuntjes, etc. U kunt ook kiezen uit verschillende vormen zoals; rond, vierkant, hartvormig, etc. Door ons uitgebreide assortiment vindt u de geschikte verpakking, die bij uw bedrijf past.

Pepermunt bedrukken

De bedrukking van pepermunt verschilt per verpakking. Als de pepermunt in een rolletje is verpakt, kan het rolletje worden bedrukt. Als u kiest voor de pepermunt die verpakt is in een doosje, wordt het doosje bedrukt. U kunt de verpakking laten bedrukken met uw logo/bedrijfsnaam. Dit gebeurt door middel van een zeefdruk op papier. Op tinnen blikjes met pepermunt wordt uw logo/bedrijfsnaam door middel van een tampondruk bedrukt. Uiteraard kunt u ook een pakketje van verschillende soorten snoep samenstellen, waaronder pepermunt. Deze kunt u dan naar eigen wens door ons laten verpakken, wat wij altijd in samenwerking met De Werkwijzer uit Oldenzaal doen. Hierdoor heeft u een compleet en leuk geschenk om te vergeven.

Vragen? 

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de tas zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken. U kunt ons bereiken via:

Kijk eens verder!

Misschien is bedrukte kauwgom of lolly's ook iets voor u?