Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (1)
 3. 15 tot 20 werkdagen (3)
Materiaal
 1. Overig (4)
 2. Papier (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (4)
 3. 2 kleuren (4)
 4. 3 kleuren (4)
 5. 4 kleuren (4)
 6. Fullcolor (1)
Soorten snoepgoed
 1. Lolly's (5)

Lolly's

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Lolly’s bedrukken | Supreme Relatiegeschenken

Af en toe eens lekker snoepen, wie houdt daar nou niet van? Zowel jong als oud maak je blij met wat lekkers te snoepen. Een lolly is daarom dan ook het ultieme relatiegeschenk. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn gek op lolly’s. U promoot uw bedrijfsnaam door bedrukte lolly’s uit te delen aan al uw relaties of als promotiemateriaal op een beurs of andere plek. Natuurlijk kunt u ook de snoep pot op kantoor vullen met lolly’s en ander snoepgoed. Het weggeven van lolly’s is een veilige keuze, iedereen is er dol op en het geschenk zal niet in een kast of hoek belanden waarna niemand hier meer naar omkijkt. Het voordeel van lolly’s is dat deze verpakt zijn en lange tijd houdbaar zijn. U kunt een grote hoeveelheid bedrukte lolly’s bestellen waarna u en uw relaties hier lange tijd genot van zullen hebben.

Verschillende soorten lolly’s laten bedrukken

Bij Supreme Relatiegeschenken kunt u terecht voor diverse soorten lolly’s die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo of slogan. U heeft keuze uit verschillende soorten lolly’s en verpakkingen. Zo kunt u kiezen voor een standaard papiertje met uw bedrijfsnaam. Daarnaast zijn er ook lolly’s te bestellen met een flowpack of een vierkant doosje. Op deze verpakkingen is meer ruimte beschikbaar om iets te laten bedrukken. U kunt de voor- en achterkant laten bedrukken waardoor de lolly nog meer opvalt. Ook kunt u kiezen voor een opvallend bloemvormig papiertje, deze heeft nog meer ruimte om te laten bedrukken. Zo kunt u hier zelfs naast uw bedrijfsnaam en logo bijvoorbeeld de adresgegevens van uw bedrijf of een persoonlijke tekst op kwijt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een lolly met verpakking kunt u kiezen voor uw bedrukking, kleur of kleuren en het aantal lolly’s dat u wilt bestellen. De lolly’s zijn per stuk erg goedkoop, indien u een grote hoeveelheid bestelt heeft u genoeg promotiemateriaal voor een lange tijd. De levertijd van de lolly’s is snel, ongeveer 2 weken na goedkeuring worden de lolly’s door Supreme Relatiegeschenken aan u geleverd.

Online relatiegeschenken bestellen

Op Supremerelatiegeschenken.be bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan relatiegeschenken die allen te bedrukken zijn met uw bedrijfsnaam of logo. Naast het assortiment aan lolly’s bieden wij ook vele andere drank en snoepproducten die u kunt laten bedrukken. U kunt hierbij onder andere denken aan kauwgom, pepermunt en chocolade. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrukte snoeppotten of doosjes waar uw relatiegeschenk snoep in kan bewaren. Naast drank en snoep gerelateerde producten bestaat het assortiment ook uit vele andere non-food relatiegeschenken. Bekijk het aanbod online op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.