Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (4)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 15 tot 20 werkdagen (2)
 5. 20 tot 25 werkdagen (2)
Materiaal
 1. Metaal (1)
 2. Overig (4)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. (5)
 2. 1 kleur (3)
 3. 2 kleuren (3)
 4. 3 kleuren (3)
 5. 4 kleuren (3)
 6. Fullcolor (5)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)
 2. Koekjes (6)

Koekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Koekjes bedrukken | Supreme

Iedereen houdt wel van een koekje bij de koffie. Het is dan ook niet voor niets dat bedrukte koekjes het erg goed doen in de branche van relatiegeschenken. Met een bedrukt koekje maakt u op verschillende momenten en manieren reclame voor uw bedrijf. Biedt uw klanten een koekje aan bij de koffie wanneer zij uw kantoor bezoeken of deel bedrukte koekjes uit tijdens een evenement of beurs. U promoot uw bedrijf bij een klant of een toekomstige klant op een gemakkelijke en laagdrempelige manier. Omdat iedereen wel van een koekje houdt zal het geschenk niet worden weggegooid voordat de verpakking is geopend. Een groot voordeel is ook dat koekjes niet duur zijn, koekjes met bedrukking zijn daarom een goedkope manier om veel verschillende mensen en klanten bekend te maken met uw bedrijf. 

Verschillende soorten koekjes laten bedrukken

 

Supreme Relatiegeschenken biedt u een ruim assortiment aan verschillende koekjes die ook allen verschillend zijn verpakt. De verpakking van de koekjes wordt bedrukt. U kunt kiezen voor diverse soorten koekjes waaronder Prince koekjes, Jodenkoekjes, stroopwafels en zelfs fortune cookies behoren tot de opties. Tevens hebben wij blikken met koekjes in ons assortiment. Het blik kan worden bedrukt en vervolgens als relatiegeschenk aan één van uw klanten worden gegeven. Op de verpakking van de koekjes kunt u uw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of een slogan laten drukken. Wanneer u het soort koekje dat u wilt bestellen heeft gekozen, kiest u vervolgens voor de bedrukking van de verpakking. Het is mogelijk dat wij u een gratis digitale proefdruk toezenden. Zo heeft u een beeld van hoe het relatiegeschenk met de door u gekozen bedrukking eruit komt te zien. Het door u gekozen aantal koekjes wordt na uw akkoord bevinding zo snel mogelijk geleverd.

 

Diverse relatiegeschenken online bestellen

Voor koekjes, snoepgoed en vele andere soorten relatiegeschenken kunt u terecht op Supremerelatiegeschenken.be. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken en leveren van allerlei soorten relatiegeschenken. Het assortiment bestaat uit tal van verschillende relatiegeschenken in diverse prijsklassen. U kunt kiezen voor kleine geschenken die u gemakkelijk kunt uitdelen of juist voor een groter en duurder geschenk voor een relatie waar u veel zaken mee doet. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag met de keuze voor het relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past. Voor advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.