Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Kleurfilter
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 8 tot 10 werkdagen (5)
  2. 20 tot 25 werkdagen (3)
Materiaal
  1. Papier (2)
Bedrukking
  1. (2)
  2. 1 kleur (3)
  3. 2 kleuren (3)
  4. 3 kleuren (3)
  5. 4 kleuren (3)
  6. Fullcolor (2)
Soorten snoepgoed
  1. Drop (5)

Drop

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Drop bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam of logo kan in veel verschillende vormen voor u worden verzorgd door Suprème Relatiegeschenken. Een dropje is een populair snoepje en ook nog eens echt Hollands. Met bedrukte drop kunt u dus ook zeker uw buitenlandse relaties en klanten een groot plezier doen. Suprème Relatiegeschenken heeft verschillende soorten snoep in haar assortiment, waardoor u naast drop met een bedrukking nog veel meer weg kunt geven, zoals: 

·      kauwgom;

·      chocolade;

·      lolly’s;

·      pepermunt. 

Bedrukt drop vergeven | verschillende vormen

Het vergeven van bedrukt drop is mogelijk in verschillende vormen. In de webshop vindt u al verschillende uitvoeringen om drop met bedrukking weg te geven. Dit kan bijvoorbeeld in een kubus met heerlijke dropstaafjes, maar ook een emmertje met drop behoort zeker tot de mogelijkheden. Geeft u de dropjes met bedrukking het liefste los weg aan een groot publiek, kies dan voor een flowpack! Hierbij kunnen de dropjes los worden vergeven en kan iedere flowpack van een bedrukking worden voorzien. 

Bedrukte drop kan daarnaast ook ontzettend goed worden vergeven in een mooie bedrukte snoeppot. Hierbij zal de drop zelf niet worden bedrukt, tenzij u kiest voor een variant met een flowpack, maar zal de snoeppot van een bedrukking worden voorzien en zal de drop hierin worden gedaan. Hierbij kunt u zelf kiezen voor een bepaald soort drop, zoals: 

·      muntdrop;

·      boerderijdrop;

·      dropballen;

·      etc. 

Drop met een bedrukking kan dus op allerlei manieren worden vergeven. Wanneer u twijfelt tussen de vormen, dan kunt u hiervoor altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Zij leggen u graag nog eens precies de verschillen uit en kunnen ook een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u het verschil kunt zien in geld tussen de mogelijkheden. 

Het bedrukken van drop

Het bedrukken van drop gebeurt nooit op het dropje zelf, hiervoor zal een flowpack, een andere kunststof verpakking, een zakje of een snoeppot voor nodig zijn. De bedrukking kan dan full colour worden aangebracht in de meeste gevallen! 

De contactgegevens van Suprème Relatiegeschenken zijn: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      online chat. 

Bekijk onze andere soorten snoep meteen online!

Bovenstaand heeft u kunnen lezen dat Suprème Relatiegeschenken nog veel meer soorten snoep heeft: pepermunt, kauwgom en lolly’s.