Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 8 tot 10 werkdagen (29)
 3. 10 tot 15 werkdagen (4)
 4. 15 tot 20 werkdagen (2)
 5. 20 tot 25 werkdagen (22)
Minimale afname
 1. 25 (1)
Materiaal
 1. Glas (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Overig (5)
 4. Papier (9)
Bedrukking
 1. (27)
 2. 1 kleur (9)
 3. 2 kleuren (8)
 4. 3 kleuren (8)
 5. 4 kleuren (8)
 6. Fullcolor (27)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (25)

Chocolade

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Met bedrukte chocola weet u zeer zeker dat uw relatiegeschenk gebruikt zal worden. Bijna iedereen houdt ervan en vindt het lekker om zo nu en dan een stukje chocola te eten. Het is dus een zeer geschikte kans om uw bedrijf eens even extra op de kaart te zetten en de ontvanger te voorzien van bedrukte chocolade.

Bedrukte chocolade is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Een kleine greep uit ons assortiment:

 • chocoladereep 50 gr.;
 • hartjes;
 • mini chocolaatjes;
 • doosje chocola;
 • letters;
 • zoenen in doosje;
 • etc.

Chocola dat bedrukt is, is te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. U kunt de bedrukte chocola bijvoorbeeld weggeven op een beurs. Hiermee promoot u, uw eigen bedrijf en trekt u mensen naar uw stand toe. Ook heeft u de bezoekers wat te bieden. Chocolade met bedrukking kan ook prima bij een receptie of wachtruimte worden neergelegd. Zo heeft uw klant de mogelijkheid om tijdens het wachten te genieten van een stukje chocola, bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Chocola is ook ontzettend leuk om toe te voegen aan een kerstpakket. Zo maakt u het kerstpakket ‘’eigen’’. 

Chocola bedrukken 

Chocola kan bedrukt worden met een tampondruk en een digitale print, dit gebeurt op de verpakking van de chocolade. Een tampondruk bedrukt een wat kleinere oppervlakte in vergelijking met een digitale print. Daarom wordt er over het algemeen gekozen voor een digitale print. Ook kan er met een digitale print een afbeelding op de wikkel van de chocolade worden bedrukt. Dit komt er dan full colour op te staan.

De chocola zelf wordt niet bedrukt, wegens hygiënische redenen. Het is ook erg leuk om dit geschenk te combineren met iets anders en bijvoorbeeld een pakket(je) tot stand te brengen. Suprème Relatiegeschenken heeft veel ideeën hiervoor en neemt deze graag met u door. Het is dan ook het gemakkelijkst om contact op te nemen met één van onze verkopers. Dit kan via:

Bekijk ook ander promotioneel snoepgoed 

Suprème heeft nog veel promotioneel snoepgoed om te gebruiken binnen uw bedrijf. Kijk ook eens bij kauwgompepermunt en lolly's!