Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. < 2000 mAh (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Metaal (1)
 3. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (6)
 2. 2 kleuren (5)
 3. 3 kleuren (5)
 4. 4 kleuren (5)
 5. Fullcolor (2)

Luxe sleutelhangers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een luxe bedrukte sleutelhanger is een geschenk dat op vele manieren toepasbaar is. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u verschillende segmenten sleutelhangers, waardoor er voor iedere gelegenheid een passend exemplaar te vinden is. De bedrukte luxe sleutelhangers worden vaak in minder grote getalen bestelt dan de kunststof uitvoeringen, omdat deze immers qua kostprijs ook wat hoger liggen.

Een bedrukte luxe sleutelhanger kan op veel manieren worden gebruikt. U kunt deze los vergeven aan uw eigen medewerkers en relaties, maar u kunt deze ook versturen naar buitenlandse klanten. Luxe sleutelhangers met bedrukking zijn immers de wat kleinere relatiegeschenken en die passen prima door de brievenbus. Een ander leuk idee is om de bedrukte luxe sleutelhangers toe te voegen aan pakketten.

Een luxe sleutelhanger kan aangeboden worden in een bijpassend doosje wat natuurlijk meedraagt aan de algehele uitstraling van het promotieartikel. Maar waar moet u precies aan denken bij luxe sleutelhangers?

 • Zilverkleurige – en vaak één kleurige – sleutelhangers
 • Opvallende vormen
 • Betere ringen

Luxe sleutelhangers bedrukken

Luxe sleutelhangers zijn over het algemeen van metaal, staal en/of zilver en graveren is hier dan ook de beste optie. Niet alleen draagt een gravering bij aan de luxe uitstraling van de sleutelhangers, maar het bevordert ook de kwaliteit van het relatiegeschenk.

Sleutelhangers graveren wordt gedaan met een laserstraal. Deze heeft een hoge temperatuur, zodat de gegraveerde bedrukking mooier en langer blijft zitten. Een sleutelhanger zit immers aan een sleutelbos en de sleutels krassen een bedrukt logo weg, wanneer deze met verf is aangebracht. Bij een gravering is dit vanzelfsprekend niet het geval.

Bij Suprème Relatiegeschenken ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk, voordat de luxe sleutelhangers daadwerkelijk gegraveerd zullen worden. Hierdoor weet u zeker dat de gravering op de juiste plek komt, etc. Het bereiken van Suprème Relatiegeschenken voor meer informatie is erg gemakkelijk. Dit kan via

Promotieartikelen

Naast luxe sleutelhangers hebben wij ook een groot aanbod in pennenmokken en keycords! Bekijk ook deze relatiegeschenken eens op onze website.