Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (176)
 2. 10 tot 15 werkdagen (113)
 3. 20 tot 25 werkdagen (61)
Materiaal
 1. Metaal (2)
Bedrukking
 1. (5)
 2. 1 kleur (165)
 3. 2 kleuren (163)
 4. 3 kleuren (163)
 5. 4 kleuren (163)
 6. Fullcolor (18)
Soorten pennen
 1. Kunststof (40)
 2. Metaal / metalen onderdelen (17)
 3. Touchscreen (12)

Balpennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Balpennen met een bedrukking, zoals uw eigen logo of bedrijfsnaam. Dit is natuurlijk de eyecatcher van uw bedrijf. Een bedrukte balpen mag eigenlijk niet ontbreken wanneer u regelmatig klanten ontvangt of medewerkers in dienst hebt. Daarnaast is het natuurlijk een mooi promotiemiddel om te vergeven aan bezoekers of om op te sturen naar klanten of een toekomstige doelgroep. Met de bedrukte balpennen van Suprème Relatiegeschenken kunt u alle kanten uit. 

Bedrukte balpennen in allerlei kleuren!

De bedrukte balpennen moeten uiteraard goed aansluiten op het handelskenmerk van uw bedrijf. Een bedrijf wordt ontzettend snel herkend aan de kleuren die worden gebruikt in de huisstijl of in een logo. Het is dan ook erg slim om de bedrukte balpennen in de kleur van uw huisstijl of logo te bestellen. Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om de balpennen in een neutrale kleur te bestellen en met de bedrukking goed uit te pakken. 

Balpennen met bedrukking zijn geliefd bij veel bedrijven. Veel bedrijven betekent ook veel verschillende huisstijlen en dus verschillende kleuren. Bij Suprème Relatiegeschenken hebben wij dan ook een erg uitgebreid assortiment met allerlei kleuren. Bij ons kunt u in de webshop dan ook filteren op bepaalde kleuren, zodat alleen de geschikte modellen voor uw bedrijf naar voren komen. De kleuren balpennen die u zoals in ons assortiment vindt, zijn: 

·      rood;

·      geel;

·      groen;

·      wit;

·      zwart;

·      roze;

·      paars;

·      neon;

·      frosty. 

Het bedrukken van de balpennen

Het bedrukken van de balpennen gebeurt dagelijks in onze drukkerij. Wij weten dan ook erg goed hoe we om moeten gaan met het bedrukken van de balpennen. Zodra de bestelling bij ons binnenkomt gaan we eens rustig naar de bedrukking kijken en deze digitaal alvast aanbrengen op de balpen door middel van een digitaal voorstel. Dit digitale voorstel ontvangt u vervolgens in uw mailbox en daarnaast is er ook al een concept verstuurd naar onze drukkerij. Zodra u akkoord heeft gegeven, zullen de balpennen voor u worden bedrukt! 

Vragen kunnen bij Suprème Relatiegeschenken iedere werkdag worden gesteld via: 

·      078 – 48 1828;

·      info@supremerelatiegeschenken.be;

·      de online chat. 

Geef de bedrukte balpennen weg met papierwaren!

Ontdek ook ons assortiment in papierwaren, namelijk: post-its, notitieboekjes en memoblokken!