Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (46)
 2. 8 tot 10 werkdagen (2)
 3. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 100 (46)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (2)
 3. Metaal (40)
 4. Overig (4)
 5. Zilver (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (48)
 2. 2 kleuren (46)
 3. 3 kleuren (46)
 4. 4 kleuren (46)
 5. Fullcolor (3)
Merk
 1. Balmain (7)
 2. Parker (11)
 3. Waterman (9)
Soorten pennen
 1. Touchscreen (2)

Luxe pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Luxe pennen bedrukken, daarvoor bent u bij Suprème Relatiegeschenken zeker aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot assortiment met verschillende luxe pennen, maar ook met goedkope pennen en nog veel meer soorten pennen. Wij begrijpen echter goed dat u voor sommige gelegenheden luxe pennen met een bedrukking nodig heeft. 

Luxe pennen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam!

Luxe pennen bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam vindt u bij Suprème Relatiegeschenken van echte merken. Wanneer u een bedrukte luxe pen nodig heeft, moet deze immers ook echt van een hele goede kwaliteit zijn. Merken van luxe bedrukte pennen die Suprème Relatiegeschenken onder andere verkoopt, zijn: 

 • Waterman;
 • Parker;
 • Balmain. 

De bedrukte pennen van deze merken stralen niet alleen luxe uit, maar mensen zullen het hiermee ook associëren. Ze staan immers bekend als kwalitatieve merken. Wanneer u een bedrukte luxe pen van dit merk weggeeft, zult u hiervoor veel waardering krijgen. Uiteraard promoot u hiermee ook uw eigen bedrijf! 

Het bedrukken of graveren van de luxe pennen

Luxe pennen worden over het algemeen een stuk vaker gegraveerd dan onze andere pennen. Dit komt omdat het graveren van de luxe pennen een nog chiquere uitstraling geeft aan het geheel. Dat is de reden waarom veel bedrijven hiervoor kiezen. Het bedrukken van de luxe pennen is uiteraard ook een zeer goede optie. Bij het graveren van de luxe pennen kan er geen kleur worden gebruikt. De gravering krijgt dus de kleur van de ondergrond van de luxe pen. In veel gevallen is dit zilver of goud. Bij het bedrukken van de luxe pennen kunnen er wel kleuren worden gebruikt. De keuze is geheel aan u! 

De klantenservice

Suprème Relatiegeschenken heeft een goede klantenservice. U bereikt hen namelijk iedere werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. U bereikt hen dan niet alleen op het telefoonnummer 078 – 48 18 28, maar ook via het e-mailadres info@supremerelatiegeschenken.be en natuurlijk ook via de online chat. 

Nog veel meer soorten pennen!

Naast onze bedrukte luxe pennen bieden wij nog veel meer soorten pennen aan in de webshop. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere varianten, zoals: sets, rollerballen en touch screen.