Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Kartonnen pennen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Kartonnen pennen met een bedrukking zullen niet als eerste in uw gedachte naar boven komen, wanneer u denkt aan het bedrukken van pennen. Het is echter een hele goede manier om uw bedrijf een extra boost te geven op het gebied van klantenbinding en naamsbekendheid. Uw eigen bedrukte kartonnen pennen zijn eenvoudig te realiseren via de webshop van Suprème Relatiegeschenken. De webshop van Suprème Relatiegeschenken is continu in ontwikkeling en daar profiteert u van! Het vinden en bestellen van uw eigen kartonnen pennen met bedrukking is steeds gemakkelijker geworden. Het afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld de volgende functionaliteiten aan de webshop toegevoegd: 

  • filters;
  • extra afbeeldingen;
  • meer informatie over het artikel en over de levertijd van het specifieke artikel. 

Kartonnen pennen bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam!

Kartonnen pennen bedrukt met logo en/of bedrijfsnaam zijn een schot in de roos. Vrijwel iedereen is in het bezit van een reclamepen, veelal gemaakt van kunststof of metaal. Een kartonnen pen met bedrukking is dan ook geheel iets anders, wat men zeker nieuwsgierig zal maken. Het bedrukken van een kartonnen pen is ook een echte eye catcher. De clip van deze pen is veelal gekleurd en daarbij kunt u zelf een kleur kiezen. De body is vaak in een ‘kartonnen kleur’. Het logo of de bedrijfsnaam die daarop staat zal dan enorm knallen en door veel personen worden gezien! 

Bedrukte kartonnen pennen bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Uw eigen bedrukte kartonnen pennen kunt u dus eenvoudig online bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Mocht u vooraf toch graag eerst in contact komen met één van onze medewerkers dan is dit ook geen enkel probleem! Stel al uw vragen over het assortiment met kartonnen pennen, maar ook over andere producten gerust aan onze medewerkers. U kunt hen zowel telefonisch als per e-mail benaderen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om ze via de online chat in de webshop al uw vragen te stellen. De gegevens zijn als volgt: 

Het assortiment is nog veel groter!

Het assortiment van Suprème Relatiegeschenken is nog veel groter! Kijk daarom ook eens naar ons groeipapier, onze zaadzakjes en onze stappentellers!