Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef

078 48 1828
0 item (0)

Potloden bedrukken kleine oplage

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte potloden bestellen in een kleine oplage kan in sommige gevallen erg prettig zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u eerst graag wilt weten of de bedrukte potloden aanslaan en / of passen bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Een andere manier om een kleine oplage van bedrukte potloden te bestellen kan zijn om de kwaliteit eens goed te bekijken of ze voor een kleinere en tijdelijke actie te gebruiken. 

Een bedrukte potlood is een geliefd geschenk, maar vaak schrikt men van de aantallen waarin deze moeten worden besteld. Onderstaand leest u meer over dit onderwerp en vindt u ook de contactgegevens voor Nederland en voor België. 

Bedrukte potloden in kleine oplage van De PennenBoer 

Potloden bedrukken in een kleine oplage is niet bij iedere variant van een potlood mogelijk. De medewerkers hebben speciale varianten samengevoegd en zo een breed assortiment voor u samengesteld. U vindt hierin dus veel variëteit, zodat de kleine oplage van de bedrukte potloden u niet hoeft te beperken in de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan: 

afmeting;

kleur;

met / zonder dompelkop;

met / zonder gum. 

Potloden met bedrukking gaan veelal pas vanaf 250 of 500 stuks. Dit kan in veel gevallen gewoon teveel zijn. Het prijsvoordeel weegt dan niet op tegen het doeleinde waarvoor ze gebruikt worden. De PennenBoer begrijpt dit uiteraard. Wij maken vrijblijvend een offerte met mogelijkheden voor het bedrukken potloden in een kleine oplage, maar beantwoorden ook graag uw vragen. Neem voor meer informatie eens contact op via: 

telefoon NL: 074 – 711 0211;

e-mail NL: info@depennenboer.nl;

telefoon BE: 078 – 48 1648;

e-mail BE: info@depennenboer.nl 

De PennenBoer is niet alleen via bovenstaande gegevens iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Voor direct contact kunt u ook gebruik maken van de chat op de website. Deze staat in rechtstreekse verbinding met onze klantenservice. Zij zullen u zo snel mogelijk te woord staan. Mochten zij het antwoord niet meteen paraat hebben, dan kunt u altijd uw contactgegevens achterlaten. 

Andere geschenken bedrukken in kleine oplage

Niet alleen potloden kunnen worden bedrukt in een kleine oplage. Kijk ook eens bij onze stressballen, notitieboekjes en caps.